| Skyleer a întrebat:

Am o problema grava! Tatal meu a pus pe cineva sa ma urmareasca. Am aflat de la bunica mea, care a auzit cand vorbea cu acel cineva, ca persoana respectiva, se interesase de mine, de situatia scolara, tot. Ma simt legata. El nu stie ca stiu. Ce sa fac? va rog frumos sa ma ajutati! vorbesc serios.

4 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Sa nu faci nimic. Sa te duci la el si sa ii spui doar : " Multumesc pentru incredere! ".

evenso
| evenso a răspuns:

Nu spune nimic deocamdata, dar fii atenta atunci cand vezi persoana ca te urmareste, sa o pacalesti si sa dispari, fara sa isi da seama ca faci asta intentionat.
Se va plictisi sa te urmareasca laughing

| Skyleer explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, dar tin sa va spun ca bunica a zis sa nu afle pentru ca va iesi foarte urat. Dar exista o problema, respectiva persoana i`a spus ca fumez, ca beau, ca stau in baruri ca iau note de 3 si 4, ceea ce nu e adevarat. Ce pot face?

evenso
| evenso a răspuns (pentru Skyleer):

In acest caz sa demonstreze el! Nu cel acuzat trebuie sa demonstreze nevinovatia, dar daca totusi vrei asta sa faci, arata carnetul de elev, ori trimita la diriginta ta, in rest cat timp nu te-a prins tatal tau cu cu tigara sau cu bautura si pe cine l-a pus sa te urmareasca nu are dovezi poti sa stai linistita pentru ca adevarul se va afla si atunci poti sa spui face to face chiar in fata tatalui tau.