Sincer cred ca si el te place dar ma gandesc ca poate ii este frica de prietena lui sa nu afle ceeva si e si firesc sa iti dea ignor dp fb sau dp mes din moment ce ea poate ii stie parolele stiu ca suna aiurea dar am mai intalnit cazuri
Baiatul nu stie ce vrea de la viata, daca se comporta in modul acela ciudat. Nu ai mai dat pana acum de astfel de baieti? Eu da. Azi vroiau ceva, maine altceva. Ala nu simte nimic pentru tine, daca simtea ceva, atunci cand trecea pe langa tine si vorbea cu tine, presupun ca intr-un fel s-au altul incerca sa te faca sa sa simti ca el este atras de tine. Nu? S-au te invita in parc, la o plimbare nu sa iti dea ignor in mediul virtual, facebook, mess.
Cred ca are o problema. Stii tu unde. Incearca si nu il mai baga in seama, nu-i mai da atentie, sa vezi dupa un timp cum v-a reactiona.
Sper ca te-am ajutat.
Funda!
Pai. daca tot se uita la tine si vorbea cu tine frumos. atunci s-ar putea sa ii placa de tine, dar ai spus ca are prietena nu? atunci poate ca ii place de tine doar ca nu vrea sa o jigneasca pe iubita lui.
Eu cred ca vrea sa te uite dar nu poate pentru ca te iubeste! prietena lui era doar un mod de a te uita mai rapid, dar cred ca nu merge, am fost in situatii asemanatoare si ar fi bine sa il uiti si tu pentru ca dupa o sa iti para rau ca ai distrus o relatie si cu siguranta o sa iti reproseze asta. funda stiu ca dragostea e oarba dar deschide ochii si gaseste un alt baiat, e timpul sa te comporti ca o diva si sa nu il mai astepti, ci sa il faci sa te implore sa fii cu el si sa-l refuz, sa vezi cum sufera si el dupa tine.
Sincer sa fiu, nu asculta toate proastele care au scris. Poate chiar tine la tine cu undeva adanc in sufletul lui. Poate ti-a dat block si ignore ca nu-i convine ca o relatie sa fie strans legata de aceste programe. Eu zic sa-l inviti la o cafea, sau intr-un club; Fi nebuna, traieste-ti viata!
Dar de unde ar stii prietena lui ca el ar avea ceva pentru mine?
Din moment ce eram stia ca ma inteleg bine cu fam lui, pentru ca ai mei st prieteni de fam cu ai lui! Ea uita la mine, de-i venea sa ma manance.
E cam complicata situatia dar faptul este ca el nu vrea sa te faca sa suferi nici pe tine nici pe prietena lui el a lasat sa miarga lucrurile asa cum merg desi simte totusi ceva pentru tine...
Geo2969686 întreabă: