Buna draga mea.Asa am fost si eu. Daca vezi ca te place si stii asta 100% atunci de ce nu incerci sa vorbesti cu el? Stiu ca ti-e teama si ti-e rusine dar in viata nu o sa faci nimic daca nu incerci.Incercarea moarte n-are si crede-ma si eu am patit asa...Dar mi-am luat inima in dinti si am mers si i-am spus baiatului de care mi-am placut ca daca ma place sa imi zica in fata nu prin colegi sau prieteni.Si apoi a ras s-a uitat la mine si am inceput sa vorbim despre altceva.Azi asa maine asa si am ajuns sa fim impreuna.Am avut o relatie de 2 ani cu baiatul ala.Asa ca incearca sa vorbesti cu el. Spune-i ce ai de spus fara teama si daca vezi ca el nu reactioneaza trimite-i un biletel.sau daca chiar nu vrei sa vorbesti cu el da-i un biletel si intreaba-l daca vrea sa vorbeasca despre VOI in pauza.mergeti in curte si plimbati-va si vorbiti despre ceea ce simtiti.Altfel o sa iti para rau. Sper ca te-am ajutat cat de cat.Mult succes draga mea. Si nu uita:Ia-ti inima in dinti.Incercarea moarte n-are!
Multumesc mult de tot :*
As vrea sa te mai intreb ceva. Eu am 13 ani, in octombrie anul acesta fac 14 anii... are vreo importanta varsta?
Niciodata nu conteaza varsta in dragoste
Mersi :*
Fa-ti curaj si vorbeste cu el - dar nu despre relatie. Cere-i sa te conduca acasa. Daca este un parc in drum, propune-i sa stati un pic pe o banca. Lipeste-te usor de el (dar discret). Priveste-l in ochi, zambeste-i. S-ar putea sa isi schimbe parerea Deocamdata ii e teama de el insusi, nu de tine Fii dulce si prietenoasa cu el si se va topi.
Daca suneti timizi amandoi, s-ar putea sa mearga si chestia cu biletele sau, ma rog scris pe caiet. DAR dupa aceea tot o sa trebuiasca sa vorbiti fata in fata, sa comincati, si cand o sa trebuiasca sa va luati in brate sa va pupupati ce o sa faceti? Asa ca mai bine invingeti timiditatea si vorbeste fata in fata cu el, nu pe facebook, yahoo, Sms, ....sau alte balarii electronice. Daca spui ca ti la el asa mult si el tine la tine sigur nu o sa il pierzi, trebuie doar unu dintre voi sa faca un pas inainte