Bună! Când ţi-am văzut primele întrebări am crezut că eşti băiat.Nici eu nu mă îmbrac prea feminin.Mereu haine largi, cât mai largi... n-au decât să comenteze.Tu trebuie să fii tu, nu trebuie să fii ca celălalte fete din liceul.Foarte bine că nu le ei în considerare comentariile.Eu nu cred că e un minus,mai degrabă un plus.Le-ai arătat că eşti deşteaptă, iar ştii cum sunt băieţii... nu prea le plac fetele deştepte, ei vor cârpe să se şteargă pe picioare.Ar trebui să-i dai de înţeles că-l placi prin câteva priviri,zâmbete(asta ca să o iei uşor căci am înţeles că nu vrei să fii directă),fă rost de id-ul lui(dacă nu îl ai deja), intră în vorbă, cunoaşteţi-vă mai bine şi apoi faţi curaj şi spune-i.
Spre exemplu imi place de tine iar tu stii asta, apare problema ta nu stii cum sa L abordezi daar un mica bagare in seama m ar face fericit iar restul ruleaza de la sine cu timpul
Desi asa se face mereu la liceu fa urmatoarele lucruri":
Incearca macar un pic sa fii mai feminina
Spune-le(cand trecio pe langa ei ) ca nu te intereaseaza coentariile lor si ca asta e modul ta de ar fi si nu au dreptul sa te critice pentru ca ai si tu feminitate in tine >)
Du-te la baiatul pe care il placi si dai cvui flirt(buna ) sijoacate cu parul cand te uioti la el chestii din astea
Fii mai indrazneata cam atat as avea sa iti spun din pacateee.O seara fff buna sper sa fie pentrutn + ca te rog sa imi dia funda te og eu fffffff mooollt daca nu vrei asta e. O seara bunaa.:O3
Alexandra18000000 întreabă: