Probabil ca si-a inchis ea facebook-ul, nu te-a blocat pe tine. Poate ai spus ceva ce a deranjat-o, sau i-ai facut vreo propunere ce nu i-a placut. Cine stie ce gandeste ea si de ce. Eu zic sa nu disperi, sa o lasi in pace. Daca nu e sa fie a ta nu poti sa insisti la nesfarsit. Am patit si eu asa ceva o.O Ce lume ciudata. E mai mare ofticarea ca nu stii ce mama naibi are.
Vezi-ti de treaba! Nu are rost sa iti bati capul cu astfel de fete.Treci la urmatoarea.
Am inceput sa am sentimente fata de ea, dar tot as vrea sa vb cu ea dar nu mai dau de ea
Ai dreptul sa afli ce s-a intamplat, dar nu exagera incercand sa afli asta, fa-ti un cont nou de fb nu conteaza numele si trimite-i un mesaj in care ai vrea doar sa afli motivul sa nu ramai de prost.
ps:fara regrete orice ar fi
Amice, daca crezi ca tu nu ai facut nimic care sa o ofenseze(din cate inteleg ai vorbit numai pe i-net cu ea) atunci nu incape indoiala de vorbe spuse de alte persoane, deci cum zic toti de aici, uit-o, and live on, inlocuieste-o, iesi afara si petrece timp cu alte persoane in jurul tau, sa iti atenuezi simpatia fata de ea. Inlocuieste-o.