| gossipgirl1999 a întrebat:

Am o problema. Sunt in clasa cu un baiat de la gradinita ma rog pana in clasa a6a el m-a placut mereu de fapt a fost reciproc... Dar in a6a nu stiu ce s-a schimbat ca de atunci ma ignora si ma enerva si ne certam in fiecare zi, ne jigneam, ne faceam glume proaste si tot felul de prostii de genul. Faza e ca din a5a am mers la scoala noua unde in noua noastra clasa am cunoscut cea mai idioata fata. Din clipa in care am vazut-o am stiut ca o sa fim rivale. Nu este deloc frumoasa doar sa zicem ca are un posterior mai mare. Nu stiu cum se face dar in a6a pustoaica aia nesuferita mi-a furat baiatul. ei inca sunt impreuna si aum. Eu il vreau inapoi acum ca incepem scoala. Dar nu stiu cum sa-l recuceresc. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| LanaDelRayFan a răspuns:

Nu poti face nimic...Dar stai calm oh go on sunt multi baieti pe lumea asta happy El vrea sa te faca geloasa, si asa trebuie sa procedezi si tuwinkingplateste un baiat sa se prefaca ca e iubitul tau laughing stiu ca e ciudat dar merge tongue Oricum timpul le rezolva pe toate happyDar nu cred ca mai ai sanse puppy dog eyes Daca vrei, iti spun mai multe prin mesaje happy
Succes, GossipGirl! :X

2 răspunsuri:
| Adi0696 a răspuns:

Da-i alaia cu ceva in cap si se rezolva.

| gossipgirl1999 explică (pentru LanaDelRayFan):

Multumesc! big grin