| Bogdybgd a întrebat:

Am o relatie de o lună, mâine facem 1 lună. Ea mă iubeşte mult, am vrut sa ma despart de ea si a plans, ar face multe pentru mine. Si eu tin la ea, dar in momentul in care m-am cuplat cu ea nu eram indragostit de ea, ei îi placea de mine de mult. Acum. incet incep incep sa tin la ea, cred ca m-am indragostit. Insa. simt ca lipseste ceva, am un gol in stomac. Stiu ca ma iubeste, stiu ca tin la ea si ca suntem impreuna. Eu nu am mai avut vreo relatie de 1 luna niciodata. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Emmeii a răspuns:

Bună.
Dacă simţi că te îndrăgosteşti, e mai bine să rămâi cu ea. vezi dacă te face fericit, şi dacă te simţi bine cu ea.
Golul în stomac poate fi provocat de asta, şi anume de faptul că începi să te îndrăgosteşti de ea.

Poate sună ciudat, dar e adevărat că în ziua de azi, foarte greu o să găseşti o fată care să vrea să fie cu tine pentru mai mult timp pentru că majoritatea caută doar pe cineva cu care să fie, să nu fie singure. şi dacă băiatul respectiv e mai popular şi mai cunoscut, cu atât mai bine.

Anyway, rămâi cu ea şi vezi cum te simţi. Dacă nu eşti fericit, cel mai bine ar fi să îi explici cum stă treaba.

O zi bună să ai şi baftă!

5 răspunsuri:
| lauraroxi a răspuns:

Mai asteapta si vezi cum evolueaza relatia!
Cel mai bine ar fi sa vorbiti!

| Bogdybgd explică (pentru lauraroxi):

Da, ai dreptate. Dar ce si cum sa-i explic?

| Adelina1998B a răspuns (pentru Bogdybgd):

Spune-i exact ce simti :*.o sa inteleaga!

| ana5 a răspuns:

Pai daca tu te-ai indragostit de ea, si sunteti fericiti impreuna.da o sansa acestei relatii.

| lauraroxi a răspuns (pentru Bogdybgd):

Poti sa ii zici ca simpti ca lipseste ceva relatiei si ca tu abia acum incepi sa o iubesti si ca ti-ai dat seama cat tine la tine!
Propune-i sa gasiti impreuna rezolvarea problemei si o cale prin care sa va simptiti mai bine impreuna.