Acuma se poarta parul rebel depinde cum ai parul ca aia nu ai scris cret ondulat. esti fata sau baiat? lasa ceva mai multe indici si o poza cu u ca sa iti pot spune ce ti-ar veni bine.
Samponul de la niveea pn par drept, uscare perfecta pn ca sa fie drept! Sau il poti usca asa mai haotic, cu putina pena de par!
Asa si eu, mi-l intind de 2 ani si nici cum nu ma pot lasa de placa . Eu as zice sa il punem pe bigudiuri sau sa ni-l lasam asa, natural
Uite o idee: foloseste balsamul pentru par dupa ce ai facut baie. Apoi tine un prosop in cap pana cand acesta suge cat de cat apa ramasa pe firele de par. Dati-l jos si apoi iti piepteni parul. A doua zi iti va sta foarte bine!
Incearca sa til pui pe moate sau cu presa-multifuncztionala ei depinde de culoare. daca ai parul negru mai bine ar prinde niste unduleuri mari dar nu exagerate si ar merge cum e vara cu o pluza marime universala si blugi(crede-ma sunt castanie inchis) cam acelasi lucru iar daca ai parul spre blond ar merge un coc spic cu haine deschise la culoare
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: