| Lena19 a întrebat:

Am probleme cu faţa, îmi apar multe coşuri (folosesc creme pentru cosuri dar nuprea ajuta). Si m-am gindis sa apelez la proceduri la o clinica.Cum credeti va ajuta?

8 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Pai depinde cati ani ai...Ai putea incerca tratament cu laser (la recomandarea dermatlogului) sau peeling chimic.

Daca consulti un dermato bun, s-ar putea sa te ajute.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce folosesti? Zineryt?

| TraficantăDeDulciuri a răspuns:

Curata un cartof, spală-l apoi taie-l felii subtiri si punele pe fata. Lasa-le 15 minute apoi clateste-te cu apa călduţă. Amesteca bicarbonat de sodiu cu putina apa. Obti o pasta pe care o intinzi pe fata. Lasi pana se usucă dupa care te clatesti cu apa călduţă. Poti pui zilnic masca sau felii de cartof. Nu da banii pe creme aiurea ca am dat si eu si tot degeaba. Probabil e varsta si chiar nu are ce sa schimbe lucrul asta. Sunt doar remedii de vindecare nu pot sa iti dispara pentru totdeauna.

| Liviu_2019 a răspuns:

Iti recomand un dermatolog neaparat. Referitor la creme banuiesc ca folosesti Retin A, Skinoren Gel, Isotrexin, Brevoxyl etc., nu? Stiu ca si eu am folosit asa ceva si pana nu m-am dus la medic nu prea si-au facut efectul. Important e sa inghti si ceva pastile precum vitamine a, e, doxcilina, unidox, etc. dar doar la recomandarea medicului nu asa de capul tau. E foarte important tratamentul intern in tratarea acneei. Degeaba folosesti creme care actioneaza la suprafata pielei si nu tratezi problema si in interior cu pastile. Si tratamentul de regula e indelungat de minim 6 8 luni.

Bafta!

| yourdream22 a răspuns:

Acid formic, silicilic, boric si tinctura de galbenele,(le gasesti la orice farmacie)toate amestecate la un loc si te stergi in fiecare seara iar apoi te dai cu ulei de masline pentru a nu ti se usca pielea
Eu asa fac si sa imi vezi acum fata nu am absolut nici un cos doar cate unul, nu numai ca le usuca dar si previne aparitia lor
daca vei intrerupe cura de curatare a fetei cu ceia ce ti-am propus cosurile vor reaparea din nouhappy
Nu sunt scumpe e pana la 22 de lei (din Republica Moldova)toate sticlutele la un loc.
Sunt sigura ca esti din Republica Moldova dupa nume te-am cunoscut

| Lena19 explică (pentru anonim_4396):

Nu.Folosesc mai mult creme de la uriage.

| Lena19 explică (pentru yourdream22):

Mersi de sfat. Da sunt din Republica Moldova.

| 4301178 a răspuns:

Cosurile pot sa apara din cauza maturizari dupa un timp vor pieri