Iati un test pentru a vedea daca ai vreo infectie urinara.Acest test il gasesti in farmacie este de la firma Veneris, si ai niste bandelete si urinezi putin pe ele si iti arata dupa codu de culoare daca ai o infectie
Stati linistita doamna, nu e chiar asa ca ati racit sau nu. prietenei mele nu i-a venit aproape o luna si ea ca dumneavoastra nu-l avea regulat. ganditi-va acolo cum erau eu aveam morcovul bagat in fund cu tot cu iepure si livada de morcovi ) revenind la problema dumneavoastra, va recomand sa faceti cum a facut ea. Spalati-va cu o apa potrivita ( nici prea prea dar nici foarte foarte. potrivita, temperatura corpului ceva gen ) si sa va frecati vaginul la exterior cu un pliculet de ceai de musetel. O sa va treaca. astept funda dupa ceva rezultate
Intarzierile menstruale pot fi datorate faptului ca ai racit la ovare, nu trebuie sa te speri cel mai bine e sa consulti un medic ginecolog.
Parca as avea niste mucozitati.Asa cum e mucusul din nas asa miroas si secretiile.
Dureri in timpul urinari ai? Posibil ca ai facut o candida.
Nu,nu am.Dar am uitat sa zic ca urinez mai des ca de obicei.
Urina nu este mai inchisa la culoare? nu ai senzatia uneori ca ai vezica plina dar cand mergi la baie nu urinezi mult?
Felicitari,cel mai bine este sa consulti un medic ginecolog pentru confirmare
Multumesc! Inca tremur putin.Nici nu am stiut cum sa reactionez.Nu imi venea sa cred ca se intampla si la mine asa ceva
Idkrjek întreabă: