Pai daca vrei sa fi ca sa atragi pe cineva nu e nevoie dar, daca vrei ca sa o enervezi trebuie sa ii arunci cum ai zis niste vorbe )am scris o gamada si n-am zis nimic.Hi sa trec la ce m-ai rugat : ii poti da replici precum :Uita-te la tine,o fita pe picioare, poate eu sunt cum sunt dar macar am prieteni lipitoareo:, Daca eu sunt proasta tu cum esti? Scuteste-mae insultele tale, le-am auzit si la alta proasta. Esti de invidiat.Esti uimitoare...atea ftsze intr-un corp de baba,atat prostime intr-un cap de gandca,atat idiotenii care ies dintr-o gura mica Ai oglinda acasa? Si eu am, doar ca a mea nu plange cand ma privesc in ea. Degeaba iti pui atitudinea asta caci u tot enervanta cu premiu nobel la cretinism ramai Cam atat c nu mai scriu...E cam urat sa dai insulte, cea mai buna insulta e ca cre vine ca o palma(nu fizic ci moral) daca am scris cu greseli iarta-ma tastatura mere ca un autobus pe apa funda?:
Ii spui asa:
Mai fata nu te doare gura de la atat vorbit.
Arati de parca ai fi dat mana cu tramvaiul sau esti foarte urata cum arti de obicei.
SPui asta :siti bancul cu "visine"! ea spune nu si tu ii spui: visine sugi ****
sua stii bancul cu lupul, ea spun nu tu:lu **** mea ii place de tine.
NesquikDuoSpecial întreabă: