Eu cred ca e genul de baiat foarte complicat si timid. Nu știe ce simnte si chiar daca te place nu e capabil sa iti spună pentru ca e cam "pampalau" după cum l-ai descris... Un baiat trebuie sa salute primul o fata de care e interesant si sa se bage in vorba cu tine cat mai des dar el caută intr-un fel sa te facă "geloasa". Depinde mult si de vârsta, daca e mai mic se înțelege de ce reactioneaza așa, probabil nu știe ce înseamnă o relație. Eu te sfatuiesc sa il lași pe el sa te abordeze, altfel e se va baza mereu pe tine si mai e o posibilitate sa profite de sentimentele tale. Sper ca ți-am fost de ajutor... FUNDITA?
Daca poti mai intereseaza-te de el ...cum a fost si in alte relații sau vorbește cu prietenii lui de încredere si intreaba-i daca acel baiat te place si daca răspund ca da, ramai mereu stăpâni pe tine si nu sari de gâtul lui sau cine știe ce... Cum ți-am mai spus lasa-l pe el sa facă primul pas. După semnele care ți le arată e greu de înțeles ce simnte cu adevărat. Iti urez succes si o seara minunata!