| anonimmmoss a întrebat:

Am si eu o intrebare, cum as putea sa nu mai am atâtea prejudecăți despre mine? De fiecare data când ma privesc în oglinda pur si simplu ma vad urata din orice punct de vedere. Multe persoane imi spun ca arat bine, dar eu cred ca spun asta doar sa ma simt bine eu. Nu ma vad frumoasa deloc, nu vad absolut nimic bun la mine.

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Pe masura ce iti gasesti preocupari mai profunde in viata o sa iti pese din ce in mai putin - nu doar de cum arata reflexia ta din oglinda, dar si ce ar crede lumea despre ea.

Daca esti adolescenta, nu e mare tragedie, e o preocupare comuna printre cei de varsta ta. Mai rau este daca te lasi inghitita de superficialitate si nu treci de momentul in care te afli acum.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ca asa este, dar celorlalti le este jena sa-ti spuna adevarul in fata, odata ce-i tot intrebi.
Ideal este sa fii desteapta, ca frumusetea este relativa!
Acorda mai putin timp in oglinda si mai mult la carte si cu siguranta intr-o zi vei intelege ceea ce-ti spun acum.

| VoidEternal a răspuns:

"Ideal este sa fii desteapta" zise Violleta care tocmai si-a pus la profil poza unei femei super atragatoare si probabil cu 30 de ani mai tanara ca ea.

Asa e si ea, desteapta...

| dullcat a răspuns:

Mergi la psiholog.

| anonimmmoss explică (pentru VoidEternal):

Multumesc mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inveti sa te accepti & iubesti fix asa cum esti!
Asa scapi cu adevarat de prejudecati!