| Culcat2u a întrebat:

Am și eu o întrebare. Daca am spart geamu la grădiniță din greseala cu mingea ce pot păți? Țin sa precizez ca am 16 ani

12 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Mai nimic! Platesti geamul și gata traba! Nu te trimite nimeni la bulau pentru un geam spart!

| MistarGoGu a răspuns:

Sa mergi tu sa recunosti sa nu te caute ei după imaginile de la camere *( daca aveau asa ceva )! Le spui ca ai gresit și dai banii de geam și reparație!

| Culcat2u explică (pentru MistarGoGu):

Aveau și presupun și cred ca una bătea și pe mine
Dar e o problemă.La cine ma duc ca azi e duminica și nu e nimeni acolo si nici n am număr de telefon de la directoare sau ceva

| vatadezahar24 a răspuns:

S-ar putea să trebuiască să plătești pentru reparare. E important să comunici si sa cooperezi cu părinții tăi pentru a rezolva situația

| Culcat2u explică (pentru vatadezahar24):

Geamu care l am spart era destul de subțire și nu se vedea prin el și în spatele lui mai era încă unu sau încă un strat care a rămas intact Aveti idee ce tip de geam e cel spart

| Culcat2u explică:

Aveți idee cam cât costa un geam mat.Da gen doar sticla

| MistarGoGu a răspuns (pentru Culcat2u):

În prima zi lucrătoare la director sau la administrator spui ce " terorist " ai fost și sa-ti zică cât ai de plata! Dai banul si pe viitor exerseaza talentul de Ronaldo în alte locuri. FARA geamuri!

| vatadezahar24 a răspuns (pentru Culcat2u):

Cred ca e vorba despre un geam termopan

| MistarGoGu a răspuns (pentru Culcat2u):

Cu tot cu montaj sub 250 nu cred ca scapi!

| Culcat2u explică (pentru MistarGoGu):

Ce Ronaldo ca eu în general când dau dau cu țâu și na.
S a cam spartlaughing

| Culcat2u explică (pentru Culcat2u):

De fapt presupun ca un geam de sticla protector

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi acolo si spui ca tu l-ai spart, sa nu ajunga Politia la tine, ca atunci este de rau.