| Kimberly2005 a întrebat:

Am si eu o intrebare: de ce copiii din ziua de azi sunt asa de nesimtiti? Eu trec clasa a 9-a si nu injur sau fumez, si ma uit la cei de a 5-a si nu au pic de respect in ei. Sau ma uit la colegii surorii mele mei mici (trece a 7-a) cum deja fumeaza si chiulesc de la ore. Va intreb si eu pe cei din clasele de gimnaziu sau pe cei de la liceu, voua va place si vi se pare normal un comportament ca asta? Credeti ca sunteti smecheri daca faceti astea?

4 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Păi în ziua de azi cam toți copiii sunt alintați și părinții le fac toate mofturile. Eu când eram mic vorbeam urât, mai ales cu mama. Odată, deși aveam 4 ani, când mă enerva, îi ziceam ''să mă pupi în c*r'' laughing
Și odată a fugit după mine, m-a prins, m-a pus pe burtă în pat, mi-a tras pantalonii de pe fund și m-a mușcat de mi-au rămas urmele de dinți și eu plângeam că m-a durut normal. Dar am mai zis așa? Nu am mai zis laughing
Oricum, în ziua de azi părinții nu-și mai bat copiii, iar aceștia își iau lumea-n cap. Li se pare ''cool'' să fumeze, că na, toți ceilalți o fac. În ritmul ăsta mă întreb cum or să fie copiii de peste 50 de ani, dacă se trag din așa generații.

| Veltorb a răspuns:

Copiii din ziua de azi sunt așa deoarece părinți le fac toate poftele dar nu îi interesează ce fac copiii lor, iar ei intră în diverse grupuri ale celor mai mari și dacă îi văd paia că fumează se apucă și ei de fumat, cât despre înjurart îi aud pă adulți vorbind așa și vorbesc și ei.

| Adry05 a răspuns:

Asa se comporta de obicei copiii care n-au primit suficinta atentie si dragoste de acasa.

| Kimberly2005 explică (pentru Adry05):

Intr-adevar, nu au primit deloc atentie. Majoritatea din pacate sunt educati aiurea. Parintii ori ii bat si ii injura ori ii lasa de capul lor.