| rayan a întrebat:

Am si eu o intrebare,, e o fata care se tot tine dupa mine, dar mie nu imi place de ea...ma tot suna, imi trimite mesaje,, etc. ce sa fac sa ma lase in pace?

Răspuns Câştigător
| JustMe a răspuns:

Te-ai gandit ca poate nici tu nu o interesezi? poate esti doar persoana de care isi cam bate joc cand n-are ce face si cand nu esti tu prin preajma rade de tine cu prietenele ei? eu personal, cunosc fete care au facut asa. cel mai bine e fie sa o ignori, fie sa ii faci jocul...

11 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Buna!

Spune-i clar si simplu sa te lase in pace! Ca nu iti pasa de ea si ca nu vrei sa auzi de ea! O sa inteleaga chiar daca o sa te injure putin.laughing

| dragutza a răspuns:

Atunci cand te suna inchidei, cand iti da mesaje nu-i raspunde si... zii in fata ca nu o place, ca te enerveaza, ca nu o mai suporti, ca nu vreau sa o mai vezi niciodata si apoi dai un pupic! glumeam, nu stiu ce sa zic chiar nu-ti place de ea? sa nu iti para rau mai tarziu ai grija ce faci! succes!happy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca te-ai muta din oras, ai schimba ID de mess si cartela la telefon nu te-ar mai gasi. Sau ai putea sa ii faci reclamatie la politie. Sau la diriginta. Sau sa scrii pe ziduri. Tu ce crezi? O sa te lase in pace daca o parasti la parintii ei?

| marsy a răspuns:

Ia-o deoparte si spune-i fetei sa te lase in pace k tu ai prietena. si nu ar vrea sa intervina intre voi. sh gata. poate tu ia-i dat vreo speranta. sh de asta nu vrea sa te lasa. daca o refuzi. ea te va lasa!

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Schimba'ti nr de telefon si spune'i sa nu te mai sune!
Sincer eu as merge la politie straight face.

| r8driver a răspuns:

Trimite-mi nr. ei

| AdeLina a răspuns:

Poate doar face misto de tine... Sau poate chiar te place... In ambele cazuri eu te-as sfatui sa fii cat mai indiferent... Nu-i raspunde la mesaje sau telefoane... Fetele ca ea se plictisesc repedelaughing

| www a răspuns:

Spune-i ca nu vrei sa fi cu ea, spune-i sa te lase ca nu vrei sa ai nici o treba cu ea.

| cîrne a răspuns:

Ori esti papagal, ori incerci sa te dai mare. dar nu-ti iese...

| crizantema a răspuns:

E asta e! Vezi daca esti frumos si sexy ce patesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt destept