Acum o intrebare inversa, de ce cred fetele ca atunci cand un baiat se uita la ele insistent le place?
Pai...instinct))))sincera sa fiu cred ca fata care reactioneaza asa e putin cam prostuta, fetele in general stiu ca un baiat le place pentru ca isi dau seama cand flirteaza...dar de faza cu "cand te uiti insistent la ele"nu prea am auzitaltceva?
Instinct sau al 6-lea simt?
atunci daca nu ai auzit cum iti dai seama ca te place un baiat? fara sa interactionezi cu el, de la distanta
Pai in general dupa cum se comporta. Poate fata de care vorbesti te place si este atenta la comportamentul tau.Si pana la urma ai dreptate, pana la urma orice fata o sa creada ca o placi daca te uiti insistent la ea sau ii zambesti, sau te comporti altfel cand o vezi. Fetele sunt atente la detalii
Intrebare de baraj, de ce se uita fetele dupa fundul baietilor prima data?
La ora asta matinala tu esti obosita? obosesti daca esti atenta la detalii
Nu-i adevaratmai intai se uita la muschiapoi la fata.....Sau daca trece tipu pe langa ea il ignora cateva secunde apoi se uita dupa el)
Recunosti deci, cand te uiti dupa el unde anume te uiti? pac pac
La ora 1 tu iei lecti despre fete....Cati ani ai ca esti de treaba
Multi inainte, asa se explica oboseala prin batranete glumesc
Da,am un ID cam tampit(il am de cand eram mica): aleexxxxa112
Deci asta e foarte ciudat pentru ca in clasa la mine este o fata care ma injura etc..etc iar eu nu ii fac nimic si incerc sa fiu prietenos cu ea.Dar eu stiu ca ma place pentru ca prietena ei cea mai buna ma place la randul ei si imi spune tot ....lafel si ceilalti colegi din clas imi zic ca atunci cand lipsesc o zi aia moare, face crize pe acolo nu mai stie ce sa faca
Si revenim la intrebare..nu toti baietii cred asta, eu unul nu cred
anonim_4396 întreabă: