| anca118 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru baieti. ce spuneti de fetele cu aparat dentar, adica na trebuie sa-mi fac si eu

14 răspunsuri:
| dasdsad a răspuns:

Sunt foarte ok, dupa mine nu are nici o influenta negativa si e chiar ceva de bine, deci nu-i problema. Nu-i baga in seama pe mistocariwinking

| TheDarkQeen13 a răspuns:

,,Adica na,, tu nu trebuie sa te iei dupa baieti, tu iti iei doar daca ai nevoie.

| thegatekeeper a răspuns:

Nu vad de ce ar fi cineva deranjat de acesta, in afara cazului in care e o persoana pentru care conteaza exclusiv aspectul fizic si imaginea. E doar ceva temporar, desi poate dura un an-doi si in plus, nu este extrem de vizibil (depinde si de model) sau deranjant in ceea ce priveste alte aspecte. Deci nu ar trebui sa constituie vreo problema.

| CatalinPTM a răspuns:

Eu sunt baiat si port aparat dentar si e super laughing e ok big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu-mi plac fetele cu gard in gura, n-arata bine. Oricum, trebuie sa fii precauta, ca daca afla baietii ca ti-ai pus aparat, o sa-i gasesti la colt de bloc cu magnet in ****.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fix din cauza mistocarilor ca tine fata pune aceasta intrebare. Mai bine ti-ai da foc ca si asa traiesti degeaba.

anonim_4396

Nu stiu cum sa-mi dau foc si mi-e oricum lene sa incerc. Incearca tu sa-ti dai foc, ca sa vad si eu cum e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Anca. Nu am nici problema cu fetele care poarta aparat dentar, daca esti draguta la fata nu se ma uita nimeni la aparat sau se uita doar cei superficiali.
Prima si singura fata careia i-am spus ca o plac purta aparat dentar si nu am avut absolut nicio problema cu asta, avea un zambet incredibil.
Nu iti face griji, daca vei primi comentarii rautacioase le vei primi doar de la oamenii superficiali, cei care tin la tine te vor iubi la fel de mult. Te-am pupat, numai bine.

anonim_4396

Bei benzina si-ti dai foc, poti folosi chibrit sau bricheta.
Si mie imi e lene, eu nu sunt un prost de ce n-am motiv si oricum, chiar de mi-as da nu ai putea sa vezi cum e ca nu ma cunosti ca sa ma vezi ars.

anonim_4396

Pai si eu ce motiv am ca sa-mi dau? Eu am zis ca nu-mi place gardul ala care sade pe dintii unei fete.

anonim_4396

Mai, am inteles ca nu iti place aparatul dentar dar te rog nu il mai numi "gard" ca te face sa pari prost desi aparent nu prea esti. Daca tu ai fi fost nevoit sa porti aparat dentar nu cred ca ti-ar fi placut sa se faca misto-uri pe seama ta.
Atat am avut de zis, sa ai o noapte faina!

| Wøodenpints a răspuns:

"Uite o fată care și-a dat seama că are o problemă la dinți și vrea să-i îndrepte ca să nu aibă greblă în gură peste câțiva ani. Cât de scârbos!"

| Hardsky1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti un ratat ba prostule, cu ce nu arata bine i schimba fata sau ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hardsky1):

Se schimba destul de mult aspectul atunci cand ranjeste fasolea. Acum pleaca, n-am schimbat la mine ca sa-ti dau.