| NonZarek a întrebat:

pentru cei care sunt intr o relatie, ce este iubirea/dragostea? Ce sentimente ai fata de o fata gen cum te simti dac o placi, sau cand ea te imbratiseaza sau saruta cum te simti in acel moment? As fii foarte curios sa stiuwinking. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Lion56 a răspuns:

La intrebarea asta raspunde doar cine nu se poate abtinelaughing In primul rand, raspund desi intrebarea nu mi-e adresata mie, fiindca nu sunt intr-o relatie. De parca trebuie sa fii intr-o relatie ca sa fii indragostit.straight face
Pai iubirea e un sentiment frumos, te face sa vrei sa scrii chestii poetice asa cum fac eu acum aici(desi la mine nu e cazullaughing)Chiar e foarte posibil sa fii mai mult trist decat bucuros, si totusi dragostea e un sentiment fericit in care totul e roz. Cand esti indragostit de cineva ai putea sa stai ore intregi holbandu-te la el sau ea, sau macar la poza lui/ei, fiindca actiunea asta duce la formarea dopaminei in creier, deci te simti ca si cum si fi drogatlaughing Te simti bine, chiar mandru cand te-ai imbracat la fel ca si persoana iubita sau te comporti la fel. De fiecare data cand vezi persoana iubita, inima iti bate foarte repede, uiti si cum te cheama, parca esti beatlaughing Cum te simti cand te imbratiseaza? Pai te simti bine si daca ii atingi hainele, deci daca vorbeste cu tine sau te imbratiseaza esti in al noualea cer, simti ca te topesti, ca lumea e a ta, ti se pare ca timpul se opreste in loc si sunteti doar voi. Dar e un sentiment foarte tare cand doar te uiti la el sau ea cum se imbratiseaza cu altcineva, e superstraight face Parca n-ai mancat de 2 zile si mergi la kfc sa te uiti la toti cum manancalaughing(nu, nu stiu cum elaughing)Toata ziua parca nu esti in apele tale, nu poti face nimic fiindca esti foarte distras.
Ca sa concluzionez, iubirea te face sa razi, sa zambesti de fiecare data cand ii auzi numele sau auzi un cuvant pe care l-a zis si persoana, te mai face si sa plangi uneori, adica ti-e si dor de persoana iubita cand nu ai vazut-o mult timp, sau, dimpotriva, daca ai vazut-o chiar de 10 minutesad sau daca persoana e cu altcineva sau din alte motive. Pur si simplu te gandesti incontinuu la persoana iubita, intotdeauna incerci sa arati cat mai bine si sa faci impresii cat mai bune si te chiar stresezi din cauza asta, atunci cand esti intr-un grup rade te uiti la el sau ea, ca sa-i vezi reactiile si zambetulwinking

5 răspunsuri:
| CatGirl a răspuns:

Pentru mine, iubirea e atunci cand ai face orice pentru cel pe care il iubesti. Pur si simplu, sa pui dorințele partenerului de viata mai presus de ceea ce îti dorești tu. Si partea cu îmbrățișările si săruturile, cred ca e diferită treaba aici, in funcție de fiecare persoana in parte. Dar e clar ca atunci cand esti îndrăgostit, de fiecare data cand faci un gest de tandrete către persoana iubita, inima îti bate tare si simți asa, cum parca timpul se oprește in loc. happy

| ngina a răspuns:

Când placi o fată pentru cine ea este nu pentru cum arată conteză frumusețea interioară.Când este ea într-o incapere tu o vei privi de multe ori pentru că o placi. Când vorbești cu ea mereu vei vorbi despre tine să afle cum ești.Îti place să o imiți și să aveti o conexiune.Și în totdeuna când vei face o chestie te vei uita la ea pentru că te interesează cum ea a reacționat. Când o vei vedea vei zâmbi caută și pe You Tube sunt multe videori. Când te va săruta sau te va îmbrătisa vei simți ceva puternic pentru ea și te vei topi în brațele ei. Sper că te-am ajutat.❤️❤️❤️❤️❤️

| NonZarek explică (pentru ngina):

Multumesc!

| NonZarek explică (pentru CatGirl):

Multumesc

| NonZarek explică (pentru Lion56):

Din tot ce ai spus este adevarat, multumesc pentru raspunsul tau sincer!