eu am primit cea mai frumoasa declaratie uite:
Iubito dragostea a capatat o noua forma din momentul in care te-am cunoscut, mi-am dat seama ca sunt 8 minuni ale lumi.si cel mai frumos diamant se topeste la vederea ochilor tai. Te iubesc si sper sa fii a mea forever :X
Uneori cuvintele sunt de prisos... o privire sincera, o imbratisare si un sarut... fac cat o mie de declaratii
eu asa cred
Nu stiu care este cea mai frumoasa declaratie, dar pot sa-ti spun care este cea mai frumoasa fraza pe care as vrea si doresc sa o aud mereu:Alaturi de tine iubita, ma simt liber si ma consider un om norocos, ca te'am intalnit si ai aparut in viata mea...
Ce mi-ar placea mie
Tu, iubita mea, insemni pentru mine, ceea ce Frumoasa adormita, trezea in printul nuc de dragoste. Dorinta, pasiune, dragoste, iubire. Vreau sa mergem amandoi pe-o raza de luna si sa ne impartasim gandurile...imaginatia sa ne zboare, iar timpul, timpul asta, cate fuge, si care tot ne-mpiedica sa fim uniti, sa stea. Sa stea pentru o secunda.
Iubirea ce ti-o port nu are margini. Nu conteaza varful muntelui cat e de inalt, ci speranta pe care tu mi-o nazuiesti in fiecare clipa cand mi-apari.
Mi-apari ca un inger.chipul tau lin, ochii tai mari albastri, ma fac sa ma scald in licoarea frumusetii lor. Iar mainile.petalele acestea rozalii sa ma atinga pana ce visele alaturi de tine ma vor coplesi.
Hai ca m-am pierdus in cuvinte nu stiu sigur daca chiar asa as vrea-o, insa vezi atunci esti plina de emotii, nu-ti mai dai seama de cuvinte.ci doar de gestul lui, asta e tot ce conteaza
Tu esti fata pe care am asteptat-o dintotdeauna. Ma bucur ca mi-am dat seama de asta.
Declaratie pentru Bubu: Iubito dragostea a capatat o noua forma din momentul in care te-am cunoscut, mi-am dat seama ca sunt 8 minuni ale lumi.si cel mai frumos diamant se topeste la vederea ochilor tai. Te iubesc si sper sa fii a mea forever :X
Eu cred ca un sincer te iubesc si sa fie din suflet spus e o declaratie frumoasa...
@Enigma, nu conteaza prietene. o sa fie cea mai frumoasa manea facuta vreodata cu versurile astea.Salam e un rahatzoi.si Guta e imitatie pe langa ce scoate jupanau-stapanu.haaa.gelosule
Declaratia de dragoste care sa ma multumeasca ar fi fidelitatea alaturi de un sincer te iubesc:X.
Hmmm.bine ca mi-ai spus, sa-mi pregatesc agheurile si tancurile. oricum, am aliati pe aici, asa ca anunta-l
Faptele conteaza mult, dar si vorbele. Un 'TE IUBESC' din suflet e cel mai frumos.
Cea mai frumoasa declaratie de dragoste ce am auzit in viata mea era dintr-un film cu Richard Gere in rolul pricipal si Julia Roberts in care el zicea :in mod garantat vom avea perioade grele si vom avea perioade cind unul dintre noi sau amindoi vom dori sa iesim din aceasta relatie. Dar garantez ca daca nu cer sa fii a mea o sa-mi para rau pina la capatul vietii mele, pentru ca in adincul inimii mele simt ca tu esti iubirea mea adevarata.
Cred ca cea mai frumoasa declaratie de dragoste este prezenta persoanei iubite eu asa cred
by aNa
Daca eram de fatada nu zicea ca tu nu ai reusit sa o impresionezi niciodata.trist.cred ca te-am supraestimat.