eu am primit cea mai frumoasa declaratie uite:
Iubito dragostea a capatat o noua forma din momentul in care te-am cunoscut, mi-am dat seama ca sunt 8 minuni ale lumi.si cel mai frumos diamant se topeste la vederea ochilor tai. Te iubesc si sper sa fii a mea forever :X
Criticule. te invit cu mine in centrul atentei.iti fac o tura de prezentare, poate o sa-ti placa si nu o sa mai pleci.hai, ca la marginea satului nu te vede nimeni, si in privat nu poti sa dovedesti nimic din ce spui.
NU doresc sa fiu porc, dar asta-i adevarul. Dragostea trece prin stomac, iar declaratiile sunt interesante cat cresti. M-am trezit si eu lup batran sa dau sfaturi cica ... Copii, nu vreau sa fiu rau dar lucrurile se schimba mult in timp, dragostea romanica este subiect adolescentin. Ultima oara cand am filtrat cu o gagica s-a lasat cu mers la ea, baut sangria si de aici nu mai este problema voastra . Suntem mamifere, iar asta conteaza. Sorz that i'm so blunt, dar suntem satuli de telenovele...
Poi o iei de mana te uitzi in ochii ei ii faci compimente si ii spui ca o iubeshty atat de mult.
Cel mai frumos ar fi sa-mi spuna ca ma iubeste din tot sufletul, ca ma iubeste tot timpul-61 de secunde dintr-un minut, ca ma iubeste atunci cind pling, atunci cind rid, ca ma iubeste dimineata, atunci cind sint furioasa si atunci cind ma alint, cind imi arat capriciile si atunci cind il tin in brate!
Si mai ales sa-mi spuna toate aceste lucruri atunci cind nu le astept si nu le cer!
Ar fi cel mai uimitor cadou!
Cea mai frumoasa declaratie de dragoste care ar putea sa tio spuna un baiat este acea care ti-o spune din inima ca orce baiat poate rosti cuvinte frumoase invatate pe de rost dar sa nu simta nimic
Nu prea imi pak baladele. adica prea exagerat sau prea fantastik. imi place sa spune cuv TE IUBESK din inima. sh sa-mi spuna kit de mult insemn eu in viata lui. Desigur pe linga spuse. sa fie sh demonstrat!
Te iubesc ca in prima zi de divort glumeam... :p eu cred ca o declaratie de dragoste una frumoasa af fi asa : un te iubesc spus in public. Tare cat mai tare