| Anonim52663 a întrebat:

tocmai am terminat clasa a VIII-a, acusi trebuie sa dau evaluarea, si ma pasioneaza electronica, nu stiu cum sa explic de fapt nu stiu ce e cu mine laughing Imi place tot ce e legat de electricitatie, de circuite, gen vreau sa invat cum sa lipesc tranzistori pe o placa sau ce face fiecare, ce rol are fiecare componenta de pe o placa de baza, despre cipuri, etc. De cand eram mic gaseam beculete, motoroase si alte chestii, le puneam la o baterie si faceam tot felul de prostii, revenind la subiect, nu stiu ce profil sau ce liceu s-ar axa pe asta, puteti sa-mi spuneti va rog?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mate-info deoarece ce-ti place tie tine de fizica si faci multa la mate-info.

| eentrul a răspuns:

Hmm, cel mai bine ar fi sa mergi pe un profil mate-info. Ai informatica si stiinte, deci va fi bun pentru ce vrei tu sa faci. Si partea buna e ca in cazul in care te razgandesti asupra facultatii, o sa poti da cam oriunde altundeva. Succes la examen!winking

| Anonim52663 explică (pentru Adry05):

Deci nu ar fi bine sa aleg Electronica si automatizari nu?

| Adry05 a răspuns (pentru Anonim52663):

Nu stiu cat de bun e un profil de genul. La mine in oras cel putin toate liceele cu astfel de profile sunt pline de copii care n-au avut medii sa intre la profile gen mate-info, filo, etc.
Intereseaza-te de profilul respectiv, medii, ce profi sunt, ce materii se fac si eventual te duci acolo, nu stiu ce sa zic.

| Anonim52663 explică (pentru Adry05):

Ok. si sa zicem ca intru la mate-info, termin liceul, mi-as gasi un job usor?