Deci tu practic ai luat un beat de pe net sau l ai creat chiar tu dar nu reusesti sa scrii versuri care sa mearga pe acel beat. Solutie: Schimba beat ul. Daca te referi la faptul ca tu chiar nu te descurci deloc sa scrii versuri, nu ai nici voce si nici nu reusesti sa te pliezi pe beat ul unei melodii, atunci ce te recomanda sa fii cantaret? Serios vorbind, inseamna ca nu ai talent, fara nici un fel de hate dar la asta se rezuma toata treaba. Incearca sa iti cauti un mentor dispus sa te ajute. Totusi orice mentor de genul cauta oameni talentati ca sa aiba "material" cu care sa lucreze ca sa faca din omul ala un adevarat muzician.
Daca nu stai bine pe niciun beat in general, inseamna ca nu ai ureche muzicala, asta reprezinta printre altele asa zisul talent muzical (alaturi de voce) cu care te nasti, nu se invata la nicio scoala de muzica sa cazi pe un ritm, restul se pot invata!
Stiu chestia asta pentru ca am stat o perioada printre cantareti/te, mai mari sau mai mici.
Nu toata lumea este facuta sa cante sau sa faca rap, desi unii se incapataneaza sa faca trap acest sub-stil al celor slabi si anti-talent, un stil care este facut din PC complet, majoritatea de acolo in lipsa efectelor si mai ales in lipsa antaresului (pentru cine stie de antares -autotune) care le corecteaza si vocea si greseli, majoritatea sunt praf fara acest efect!
Aviz si celor cunoscuti precum MGK666 cat si alti rahati cu nume de "smecheri" adica toti afonii acestia care s-au ridicat cu ajutorul Youtube si pe care ii asculta alti afoni care stau pe bani de alocatie si trag prenadez prin scari de bloc;
alde toti lil cagula si drula si dracula si ce nume de afoni poarta, le zic atat >> artisti nu vor fi vreodata!
Insa in "era Youtube", multi cantareti de carton se arata
vrei sa faci muzica foarte bine fa-o pentru tine, nu inseamna ca nu ai voie sa canti si sa te antrenezi ca si hobby!
Ai înțeles greșit frate; găsesc beat uri bune dar problema e ca nu îmi place mie cum sunt versurile gen îți dau un exemplu sunt high fly hai cu mine până în California nu îmi place cum sună și când încerc să bag versu pe un flow bun nu merge gen nu îmi place versu și la asta trebuie să lucrez ca eu am în capul meu cum aș vrea așa fie flow ul
Incerca sa cauti in mentor cel mai bine care iti poate da cateva sfaturi din propria experienta.