Deci...am 13 ani si nu am prietena dar eu ar proceda asa:
ne hotaram odata sa o prezint parintilor.
intru in casa cu ea si le zic in fata:"mama, tata, ea e prietena mea"
parintii ar sta putin pe ganduri si apoi ar incepe o discutie de genu:"aahh deci e o fata, tu esti aceea? cum te cheama? zi ceva despre tine.etc.etc.
pana la urma termini discutia si te duci in camera ta sau afara...(vezi tu). apoi ii zici o mica gluma(presupun) de genul:"wow ce entuziasmati erau...cum e?"
si apoi te descurci tu
inca ceva important, da-mi add alexro2005 si sa imi spui si mie cum ti-ai facut rost de o prietena
bafta
Consider ca este normal sa le spui parintilor daca ai o prietena, sa fii sigur ca iti vor da cele mai bune sfaturi si te vor ajuta sa ai bani mai multi in buzunar pentru a te discurca in noua situatie.
Buna!
Lupta si dezvaluie adevarul, nu vad de ce (?)atata teama (!)de a-ti impartasi "fata" de parinti, ca ai avea niste sentimentele pentru. o "fata"(?)!,,,(prin absurd)numai in cazul celor imaturi de 9-14 ani (cu aproximatie)stiu ca, e firesc sa li se interzica,,, deoarece au alte preocupari, precum scoala, etc., atunci- da - nu poti iubi si le dau dreptate la parinti- c-a inca nu stii ce e iubirea, in sensul ca inca nu esti suficient de copt la minte,,, cu timpul le vei intelege si-nvata pe toate,,, de'asemenea ca toti ceilalti; dar cum am mai zis - in timp -si anume, maturizându-te!
Pana atunci, pune mana frumos si invata c-a viata nu te uita,,, are grija si de tine - iti va oferi si iubire, si-o vocatie buna(job)- dar toate astea la timpul si momentul potrivit!
P. S "Cu rabdarea treci marea"!
Bye, Jessy
Pai trebuie sa vorbesti cu prietena ta sa vezi daca si ea este de acord sa-ti cunoasca parintii dupa aceea e simplua, te duci cu ea la ai tai
Buna. Pai. ar trebui sa le spui nu stiu simplu si frumos. Ca iubesti o fata si este prietena ta. Nu stiu. sa le-o prezinti. sa o cunoasca si ei... Incearca sa le spui inainte despre existenta ei si dupa aceea daca vrei poti sa o aduci si acasa sa o cunoasca...
Normal e sa le zici, ca nu ai nimic de pierdut. Daca iti e rusine urci si tu odata cu ea la tine in casa si gata, restul vine de la sine
Doamna @ardnaxur1961 stie cel mai bine te asigur
si pe mine m-a ajutat dansa.si ii multumesc enoorm de muult
Deya