| Jokerul12 a întrebat:

Am si eu o problema cu tata. deci mi-a luat un s8. si sapt viitoare vine acasa si tot imi scoate ochii sa invat engleza. si eu stiu ceva engleza iti dai seama nu o stiu pe toata dar stiu cat de cat si ma pune sa ii traduc o propozitie si nu am stiut un cuvant 2 din 10 cuvinte si imi zicea ca nu o stiu ca nu fac nimic ca nu merit nimic. si nu stiu ce sa fac. ma simt naspa rau cand mereu imi scoate ochii. cand mereu imi zice pune mana pe engleza. cand ma vede cu telefonul in mana si zice pune mana pe carte. nu stiu ce sa fac. va rog ajutati-ma

6 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Da-i inapoi telefonul sau. deschide cartea. alegere simpla.
iti ofere pe urma cere de la tine.
eu ca parinte faceam invers ceream si ofeream pe urma recompenta. asa, la tine, recompensa s-a transformat in obligatie

| AryanaYahooMail a răspuns:

Folosește Translate

| Violleta2022 a răspuns:

Ce nu pricepi? Ca tatal tau te recompenseaza pe nedrept?
Ti-a cerut un singur lucru: sa inveti, iar tu spui ca stii 2 cuvinte din 10 la engleza... in cazul asta, esti in urma tare, pentru ca practic nu stii nimic!
Pune mana pe carte si lasa joaca cu telefonul sau altele, daca vrei sa faci ceva in viata.
Eu daca as fi fost in locul tatalui tau, ti-as fi dat testare si daca nu-tiu traduceai perfect un text, nu-ti cumparam nici un telefon.
Nu sunt de acord cu premierea lichelelor, pentru ca nu vor invata nimic, niciodata!

| Jokerul12 explică (pentru Violleta2022):

Acum mi-a promis si masina de 15.000 E daca invat engleza -_-

| Violleta2022 a răspuns (pentru Jokerul12):

Da, dar acum ai 12 ani si masina o vei primii la 18 ani daca o s ainveti tu engleza aia...

| Jokerul12 explică (pentru Violleta2022):

Am 17 ani happy chiar mai am 6 luni si fac 18 happy