| AlexSnd a întrebat:

Am si eu o problema la facebook. Acum aproximativ o luna si ceva,stateam mai mereu pe facebook,si, de exemplu daca postam ceva primeam rapid 100 de like-uri,acum nu prea mai am timp de facebook, si daca postez ceva daca strang 30 like-uri.
Am inteles de pe un site, ca daca timp de 2 saptamani nu mai vorbesc pe chat cu diferiti prieteni, sau daca nu postez timp de 2 saptamani poze sau statusuri, se poate ca ei sa nu mai vada ce postez.Tot pe acel site spunea ceva de niste setari,unde era bifat,ca prietenii cu care interactionez sa vada ce postez,si puteam schimba,in ceea ce postez sa vada toti, stiti cumva cum sa fac aceasta setare? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| AlexCiobi a răspuns:

Chestia cu inactivitatea mai mare de 2 saptamani nu e adevarata
Adica daca nu mai postezi nimic timp de 2 saptamani numai vad postarea, nu are acum asa ceva
Si in legatura cu setarile:
Cand postezi ceva iti apare un patratel mic (numai stiu exact unde) si daca dai click iti apare ceva de genu
Public
Prieteni
Doar eu
Si tot asa.Tu trebuie sa setezi pe public ca sa vada toata lumea
Succes!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are nicio legatura inactivitatea cu cine iti vede posturile sau nu. si da iti poti face grupuri de prieteni carora sa le dai drepturi diferite fata de restul

| AlexSnd explică (pentru AlexCiobi):

Eu cred ca este, pentru ca am 3400 de prieteni+90 folow, si nu imi explic cum la statusuri, strang maxim 30 de like-uri...inainte faceam mai multe.