Si eu ma cert cu ea . Mereu se ia de mine . nu stiu ce sa zic...cred ca e o caracteristica a varstei... sper sa nu ma mai dadaceasca asa si la 20 de ani :-s.
Este ceva normal, hormonii isi fac datoria, vrei deja sa o iei pe propriul drum, esti intr-o rebeliune, daca nu vrei sa te mai certi poti incerca o chestie, dar trebuie sa fii foarte intelegatoare, si vei reusi pe planurile, dar trebuie ca in tine sa fie un echilibru Yng-Yang, anume sa gandesti la persoana a3a. Contra:nu prea mai ai sentimente, si e destul de greu trebuie sa ai un echilibru psihic, si voi fetele mi-e greu sa cred.
Imagineaza-ti ca totul in lume e relativ, orice parte buna are si parte rea, adevarul e la mijloc, la fel si cu ea, nu stiu in ce etapa psihologica te afli deoarece va dezvoltati cu 4 ani mai rapid ca noi dar banuiesc tu crezi ca adevarul e de partea ta, excess deci, gandeste mai bine si incearca sa o intelegi.
Good Luck.
Incearca sa vb cu ea...sa dicuti deschis, sa nu mai gasesti motive de cearta sau daca gaseste ea sa ii spui ca nu mai vrei sa va certati...
P. S.:nici eu nu ma inteleg cu mama
Te inteleg, crede-ma! Si eu am avut aceeasi problema ne certam din orice si din orice imi scotea ochii daca incercam sa fac ceva zicea ca nu e bine ca nu sunt buna de nimic, daca nu faceam nimic zicea ca nu o ajut la nimic si ca sunt o puturoasa.Mai erau discutii si pe haine, felul cum ma aranjam nu-i convenea si multe chestii, dar timpul le-a rezolvat pe toate.Acum ma inteleg super cu ea, iti urez si tie acelasi lucru!
ps:tp de 4-5 ani m-am tot certat cu eamai ales ca tati nu era, eram doar noi 2)
Cum sa nu ma cert cu ea cand ea tipa ca... imi face sa imi shimb sentimenele ma face sa ma racesc si sa ma indepartez
anonim_4396 întreabă: