Prea multe sfaturi de sarut nu sunt.sarutul vine de la sine.nu poate nimeni sa iti explice pas cu pas, pentru ca poate fi diferit.lasa-te purtata de val.
iti pot spune sa te apropii de prieten, cu gura intre deschisa, si sa va "atingeti" limbileca si cum v-ati masa limba unu celuilalt.vine de la sine
oricum bafta!
Cand vorbesti de sarut nu poate fi vorba de genii. La fel, nu ai ce invata, nu exista trucuri. O sa inveti cand practici, te implici si te lasi dusa de val.
Daca nu simti ceva deosebit in momentul sarutului, asta denota ca nu a fost momentul potrivit pentru asa ceva, nici vorba de stangacie in materie de sarut.
Sincer, când nu stiam sã sãrut, mi se pãrea scârbos nu-ti pot explica, chestia e cã totul vine de la sine. Faci... ce simti.
Nu. ti fa griji pentru. atata lucru totul vine din interiorul tau.lasa`te condusa de val
Stai linstita nu-ti mai face problema sa stai sa te gandesti oare cum va fi oara ii va placea
da ii va placea fi sigura
oricine stie sa sarute.
si poate nu-ti dai seama inca cat de bine
nu e nimic greu
pur si simplu toate o sa vina de la sine. fa doar ce simti si fi sigura pe tine cand faci lucrul asta
nu te gandi nicio clipa ca nu-i va placea deoarece nu are cum
o sa fie bine si o sa-ti placa.:*
te pup
succes.si sa nu-ti fie rusine. fi cu tupeu.
te pup:*( merit si eu o fundita?)
Nu prea exista sfaturi despre sarut insa am eu unul cand a trebuit sa sarut prima oara l-am muscat involuntar pe prietenul meu de limba asa ca ai grija sa nu faci asa ceva ca s-ar putea sa nu-i placa bafta
NUi nici o problema si eu nu stiam sa sarut si primul meu prieten ma ajutat...dopa ca m-am sarutat cu el normal i-am spus ca eu nu stiam sa sarut si dopa ma invata el sa sarut si cu limbutza... dar e foarte simplu cand te saruta cineva te iei dupa el te lasi fermecata; P; te pup si sper s ainvetzi sa saruti:*Succes:*:*