Aceasta intrebare, fara voia ta, este destul de complexa; comportamentul fiecaruia tine de ...cultura, de personalitatea fiecaruia. Pentru inceput este foarte bine ca realizezi ca dai cu "bata-n balta". Urmeaza propria " slefuire" a comportamentului.
Buna costi. Pai nu mai face gafe...nu stiu aici exact la ce te referi ca prostii facem cu totii. Nu te mai stresa, gandeste-te ca asa nu te uita lumea hehe si banuiesc ca esti si amuzant, repet nu stiu la ce fel de gafe te referi. Nu are rost sa traiesti cu stress. Calmeaza-te ca din greseli invatam
Lucruri marunte...dar al naibii de stresante sunt pentru mine pana nu dau ochi in ochi iar cu aceea persoana fata de care am gafat...
Pai daca sunt asa marunte...merita atata stress? nici poveste de asa ceva. o tigara rezolva orice ) cu timpul o sa iti dai seama ca nu merita sa te stresezi ca tot asa raman lucrurile si nu se rezolva singure. si ai grija ca te imbolnavesti de la stress, nu glumesc. Cercetatorii spun ca stressul e principalul factor al tuturor bolilor indelungate. Si daca esti optimist, pana si gandul sa iti fie pozitiv universul te ajuta ai sa vezi ))
Fumez,Beau de ani de zile nu merge
Nu se poate, ar exista problema ca nu stiu ce fac si ce am facut, as fi si mai stresaT
Gandeste-te rational daca ai facut o gafa sau daca doar ti S-A PARUT. Daca nu, cred ca solutia e comunicarea cu pers respectiva, uite imi pare rau ca...
Andrei67y5 întreabă: