| costi2193819831 a întrebat:

Am si eu o problema si daca o tin asa cred ca innebunesc,mereu cand fac o greseala,o gafa,ceva sa ma simt jenat,un lucru care nu ar fi trebuit sa-l fac fata de o persoana,apoi toata ziua ma tot gandesc si imi pare rau, ma simt prost, nu-mi mai iese din cap lucrul ala pana nu ma intalnesc din nou cu persoana aia sa vad daca lucrurile sunt normale...Ce ar trebui sa fac sa nu mai am stresul asta?

9 răspunsuri:
| GodWhy1234567890 a răspuns:

Apucate de fumat si baut, merge sad

| costi2193819831 explică (pentru GodWhy1234567890):

Fumez,Beau de ani de zile nu mergesad

| GodWhy1234567890 a răspuns:

Daca nici asta nu merge treci la nivelul urmator(drogurile).

| neutrino a răspuns:

Aceasta intrebare, fara voia ta, este destul de complexa; comportamentul fiecaruia tine de ...cultura, de personalitatea fiecaruia. Pentru inceput este foarte bine ca realizezi ca dai cu "bata-n balta". Urmeaza propria " slefuire" a comportamentului.

| costi2193819831 explică (pentru GodWhy1234567890):

Nu se poate, ar exista problema ca nu stiu ce fac si ce am facut, as fi si mai stresaTlaughing

| pufypuf a răspuns:

Buna costi. Pai nu mai face gafe...nu stiu aici exact la ce te referi ca prostii facem cu totii. Nu te mai stresa, gandeste-te ca asa nu te uita lumea hehe si banuiesc ca esti si amuzant, repet nu stiu la ce fel de gafe te referi. Nu are rost sa traiesti cu stress. Calmeaza-te ca din greseli invatam

| costi2193819831 explică (pentru pufypuf):

Lucruri marunte...dar al naibii de stresante sunt pentru mine pana nu dau ochi in ochi iar cu aceea persoana fata de care am gafat...

| pufypuf a răspuns (pentru costi2193819831):

Pai daca sunt asa marunte...merita atata stress? nici poveste de asa ceva. o tigara rezolva orice laughing) cu timpul o sa iti dai seama ca nu merita sa te stresezi ca tot asa raman lucrurile si nu se rezolva singure. si ai grija ca te imbolnavesti de la stress, nu glumesc. Cercetatorii spun ca stressul e principalul factor al tuturor bolilor indelungate. Si daca esti optimist, pana si gandul sa iti fie pozitiv universul te ajuta ai sa vezi laughing))

| anonim5555333 a răspuns:

Gandeste-te rational daca ai facut o gafa sau daca doar ti S-A PARUT. Daca nu, cred ca solutia e comunicarea cu pers respectiva, uite imi pare rau ca...