Se face cu un cleste special si cu ac... daca te referi la piercing... daca te referi la flash (cel din lobul urechii) se face in timp largind gaura initiala din ureche.
Hopa! Ia uitati ce am gasit http://en.onsoftware.com/wp-content/uploads/2009/04/piercing07.jpg
Nici mie nu imi place
dar sunt curioasa cum se face
ca nu mai e carne in gaura aia
Da flav am vazut azi pe cineva si :-s
ma uitam la tipu ala si ma miram cum de nu mai are carne acolo :O
Seamana cu cel din spranceana...in ureche nu cred ca a bagat mana.cred ca a prins pielea asa.ca se vede daca te uiti.am avut si eu.si asa mi l-am facut adica prin piele
Din cate vad eu nu e in ureche ci langa ureche ) e diferit atata tot nu ca m`ar tenta sa`mi fac nu )) daca lor le place ce avem noi cu ei
Banuiesc ca se face cu un ac ca cel pentru piercing in limba. Oricum dupa mine e oribil.
Aaa tu ziceai de ala mare. Deja ti-au explicat ce pot sa-ti zic e ca am vazut si mare de atat. Eu parca nu m-as risca, am destule piercing-uri da parca asta e prea de tot.
Daca te referi la "gaura" aia mare din lobul urechii, aia este de fapt un "flash" sau "stretch" si se poate face cu un "extender" (il gasesti de cumparat in tattoo shps) sau poti foarte simplu sa iti largesti gaura, incepi sa iti bagi cat mai mult cercei apoi lasi sa se vindece, apoi mine de pix si tot asa pana ajunge la marimea dorita.
Daca te referi la cel din zgarciul acela acela se numeste "trangus" si il poti face foarte simplu cu un ac mai gros cat sa iti incapa un piercing de buza sau spranceana, pentru ca alea nu deranjeaza la fel ca cerceii normali cand dormi.
@eu_o_mare_enigma, cum ai zis tu ca se face scuze ca zic dar am auzit cea mai mare prostie din lume. Daca iti pui greutati risti sa iti rupi urechea, dar daca o largesti cu ceva tot mai mare pielea se intinde.
http://tattoo.about.com/library/graphics/031403g.jpg
Este un colt special. flashul in general se face in timp, cateva zile aproximativ. si in fiecare zi introduci coltul cat mai mult in gaura pana la marimea dorita. este usor, eu am unul si estetic arata foarte bine. poti sa incerci. daca iti faci unul mic. urechea in cateva saptamani isi revine. specific nu de tot... daca ai alte intrebari legade de flash iti voi raspunde cu placere.
Raluka1117 întreabă: