| Spook_Alex_1971 a întrebat:

Am trait o scurta dar intensa poveste de dragoste cu o fata careia i-am gresit prin comportamentul meu. Dupa ce i-am cerut sa ne despartim la nervi mi-am dat seama ca nu pot sta fara ea si am incercat sa o recuceresc ajungand aproape de disperare.am facut o oarecare obsesie pentru ea, acum nu mai vrea sa auda de mine nu are pe altcineva. Cum o pot aduce inapoi? rog sa imi raspunda in speta fetele. Mersi.

Răspuns Câştigător
| Pitic a răspuns:

O poti face sa se intoarca la tine demonstrandu,i ca tii la ea si nu e doar o obsesie de a ta.e o diferenta intre a iubi si a avea o obsesie pentru cineva,
incerca sa indrepti lucruruile pe care le,ai stricat si demonstreaza, i prin fapte ce simti pentru ea.
incerca sa te apropii de ea si incerca sa reiei niste momente din relatia voastra arata, i ca nu mai esti gelos arata, i ca procedezi altfel decat atunci, nu fi foarte insistent bazeazate pe lucrurui care sa o atinga la suflet nu care sa ii dea dureri de cap.
da, i un cadou frumos, scrie-i un mesaj mai siropos. etc

4 răspunsuri:
| XмιѕтιqυєX a răspuns:

Păi, încet încet aduci persoana respectivă înapoi.Dă`i flori, fă`i cadouri frumoase şi spune`i dacă te întreabă de ce i le dai : Pentru că le meriţi./Pentru că eşti specială.E cam greu să aduci o persoană înapoi, după ce ai trădat`o.dar spunandu`i ce simţi, adevărul şi ce ai în suflet pas cu pas vei reuşi!

Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| TheTrooper a răspuns:

Si eu am trecut prin ceva asemanator. Eram impreuna cu cel mai bun prieten si era nervos si mi-a spus ca vom lua o pauza. Nu stiam ce sa mai fac, plangeam. El isi tot cerea scuze, eu nu puteam sa'l iert. Nici acum nu l'am iertat complet, dar cu timpul o sa treaca. Eu iti sugerez sa mergi la ea si sa ii spui ca pur si simplu erai nervos si a vorbit gura fara tine si promite'i si demonstreaza'i ca nu'i vei mai face asta niciodata si ca tii la ea. Mai spune'i cat de mult o iubesti si ca nu poti trai fara ea. Bafta! :*

Răspuns utilizator avertizat