Eu nu cred ca te place. Asta e un caz de bullying. Ar trebui sa vorbesti cu diriginta ta ca sa te lese in pace, chiar daca nu cred ca se va rezolva ceva fiindca am patit si eu asa ceva in liceu si i-am zis dirigintei si nu a facut nimic ca sa îi opreasca. Incearca sa-l ignori.
Nici nu contează motivul lui.Contează cum te simți tu, dacă te deranjează, trebuie să îl faci să înceteze, să te îndepărtezi de el, poți vorbi și cu diriginta eventual.
Celor care îți spun că face așa pentru că te place, le poți spune că ție nu îți plac persoanele care se comportă ca el.
Poate interpretezi tu gresit comportamnetul lui, ca tachinarea aia poate fii ca sa-si bata joc de tine, in fata colegilor.
Un baiat care face glume pe seama ta NU te place, ci rade si face glume ca sa te injoseasca.
Cand un baiat te place vine si-ti spune, dar in nici un caz nu te va rusina si nu te va injosi niciodata in fata colegilor, fiindca inima lui nu-l va lasa sa faca asta.
Un baiat care te simpatizeaza rade cu tine, nu de tine iar daca vrea sa faca o gluma la adresa ta nu face una cu intentia de a te supara ci a te face sa razi, vezi ca exista o linie fina intre glume si misto-uri.
Eu tind sa cred ca nu, deoarece, in mod normal, cand placi pe cineva cauti ii spui sau cel putin sa-i dai de inteles in mod discret, nu faci panarama si hilizeaza in clasa, de fata cu toata lumea, punand persoana intr-o pozitie jenanta si incofortabila.