| GeorgianaaaLoveMy a întrebat:

Am un coleg de care imi place si nu stiu ce sa fac sa ma placa crying ma puteti ajuta voi? va dau funda pliz

9 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Fii tu însăţi, doar un vrei să te placă pentru ceva ce nu eşti?
Poate ai norocul să te placă. totuşi ai putea să-l întrebi dacă te consideră drăguţă.

| madyx1 a răspuns:

Buna eu cred ca ar trebui sa stai mai mult timp cu el, sa te imbraci mai sexy, sa il privesti intr-un mod diferit, dar cel mai important lucru sa nu il minti si sa fii tu insati cand esti cu el, sa nu incerci sa te schimbi pentru el. Sper sa te ajute sfatul meu mult noroc:*

| GeorgianaaaLoveMy explică (pentru Nuvăsufăr):

As vrea eu sa-l intreb dar ma cam enerveza si este obsedat de in pui mei dar totusi este dragutbig grin

| Chauderitza a răspuns:

Buna GeorgianaaaLoveMy.
Eu as spune sa fii tu insati. Deoarece o parte din baieti,plac fetele '' naturale ''!
Nu ii da foarte multa atentie,deoarece poate afla ca iti place de el, si unii baieti daca afla, isi bat joc de fata respectiva si fac subiect de discuta.batting eyelashes. Sper sa nu ti se intample.
Sper ca tii cont de ce ti-am spus. Paa! :* wave

| EJelly a răspuns:

Arata-i ca iti pasa de el daca are vreo problema, ajuta-l! Incearca sa nu chicotesti cu prietenele tale despre el isi va da seama si baietii urasc asta! Incearca sa te apropii de el intreaba-l ce gusturi are in materie de muzica... filme etc. Fa-l sa fie interesat de tine tocmai prin chestiile care ii fac lui placere. Recomanda-i o melodie frumoasa sau altceva sa ii arati ca ai aceleasi gusturi ca si el. Nu-i chiar atat de greu sa il faci sa te placa... dar gandest-te ca trebuie sa iesi in evidenta cu ceva (intr-un mod bun si discret, as putea spune) care ii face placere. Nu uita ca e important sa fii tu insati si incearca sa nu faci din esecuri tragediihappy Succes!

| GeorgianaaaLoveMy explică:

Vamultumesc mult celor care m-au ajutat dar este si o mre problema pentru ca din cauza unei colege a a flat ca il placcryingcrying

| GeorgianaaaLoveMy explică:

Pai pe cel care il plac il cheama Alin si da stie ca il plac asta stie toata clasa crying

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru GeorgianaaaLoveMy):

Între patru ochi îi ceri să fie serios, la întrebarea dacă te place.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru GeorgianaaaLoveMy):

Scopul nu e să fiţi împreună? Ţi-a făcut un bine colega. Şi aşa nu aveai curajul să-i spui.
Mai rămâne de aflat dacă şi el te place.