Nu doare, dacă ai dintele situat sus o să îți facă o injecție în cerul gurii. Trebuie să îți facă corect injecția, altfel o să simți că te jenează. După ce ți-a făcut injecția, aștepți 3 minute să își facă efectul, apoi lucrează. După operație, o să îți coasă gingia să se regenereze mai repede și ca sã nu rămână locul urât. Nu o să ai voie să mănânci anumite alimente și pansamentul trebuie schimbat în fiecare zi. Normal, gura o să capete un miros urât și o să te deranjeze acest lucru. După o săptămână o să îți scoată ațele și o să scapi și de miros.
Anestezie, insa ramai constient, nu se face anestezie totala. Pretul depinde de clinica si de complexitatea operatiei.
În jur de 70-100 lei, depinde de clinică. Spray-ul este folosit atunci când trebuie să îţi cureţe o carie mai adâncă şi este nevoie să îţi amorţească puţin gura.
O să îţi facă o injecţie în gingie pentru a nu simţi durere când îţi scoate acel dinte. Normal, spray-ul nu este folosit în astfel de cazuri deoarece îţi scoate dintele cu rădăcină cu tot.
Nu sti doare? am fost sa imi puna o plomba si mi-a dat injectie si a durut foarte tare, gura imi era amortita dar tot ma durea maseau foarte tare.
Anonim6666644 întreabă:
ksm1485 întreabă: