| Kiiddaa a întrebat:

Am un iubit, care este fata dar se da drept baiat ce ar trebuii sa fack in situatia asta? ill iubesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza ca esti una de-a lor. Oricum fetele in general sunt mai melancolice din fire. Eu zic ca nu trebuie sa te iei dupa ce-ti zic altii. Si oricum nu e nimic rau in faptul ca il/o iubesti tot iubire e. Acuma cand o veni eu stiu vremea o sa-ti dai seama ce e de fapt. Daca vrei neaparat sa te convingi ai putea sa-i ceri sa-ti dovedeasca dar nu stiu cat de bine s-ar simti dupa aia.

12 răspunsuri:
| bodysun a răspuns:

Ai un iubit care se crede fata? rolling on the floor

| bodysun a răspuns:

AAA nu am vazut bine intrebarea...ai iubit dar este fata da se da drept baiat...da incurcata situatie

| Kiiddaa explică (pentru bodysun):

Stiu asta dar il iubesc

| Jigsaw a răspuns (pentru Kiiddaa):

Pe care EL? Ai zsi ca e fata!

| Kiiddaa explică (pentru Jigsaw):

Da stiu ca e fata dar pentru mine tot baiat ramane il iubesc/o iubesc ce-ar trebui sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El stie ca tu stii ca el e de fapt fata?

| Jigsaw a răspuns (pentru Kiiddaa):

Stai cu ea, daca tie iti place, asta e tot ce conteaza.

| Kiiddaa explică (pentru anonim_4396):

El stie ca nu stiu ca-i fata dar mi-o zis o gramada ca-i fata dar el tot baiat se tine orcat la-s pune sa se jure. Acum inteleg ca suntem emo si nu se prea face diferenta intre fata si baiat dar totusii...nu vreau sa fiu lezby desii o iubesc, daca nea-m desparti m-as omora.

| Kiiddaa explică (pentru Jigsaw):

Da nu vreau sa fiu lezby adica no sa-r rade toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kiiddaa):

Eu zic nu poti sa fii sigura ca-i fata doar fiindca iti zic o gramada de emo. cine stie ce au aia in cap.

Poi is una de-alor.dar pur si simplu nu-mi dau seama ce este cu adevarat fata sau baiat?

Mersi chiar m-a ajutat raspunsul tau.