| Viviana01010 a întrebat:

Am un iubit de 9 luni..peste 4 urmează sa ne vedem (ca na e la distanta.) Logic ca a mai avut relații și in trecut dar a avut cu o fata pe care la momentul actual o urăsc... evident ca in trecut ca orice relație normala ei s-au și sărutat. Ar trebui sa am o reținere sa îl sarut pentru chestia asta? Adica nu știu in mintea mea e nașpa dar nu e ok cum gândesc. Voi ce ziceți?

9 răspunsuri:
| Nume6 a răspuns:

Gândește-te că acum sunteţi împreună. Nu contează ce parteneri a mai avut sau ce a făcut cu ei. Contează că sunteţi împreună, ce mai contează trecutul, nu e ca și cum acea fată a rămas lipită de el să o vezi mereu. Sau ţi-ar fi plăcut un partener speriat de bombe care n-a avut niciodată pe cineva? E ceva normal ca fiecare să fi avut foști parteneri.

| darrio2007 a răspuns:

Stiind ca a mai avut relatii in trecut, nu vad de ce te deranjeaza chestia ca s-au sarutat. Tu nu ai mai avut nici o relatie pana sa fii cu el? Ce ai fi vrut, sa mearga doar la biserica sau sa isi dea doar saruturi virtuale?
Ce gandire aiurea!

| SilentRain a răspuns:

Trecut e trecut, trăiește prezentul
Si tu te-ai pupat cu altul in trecut, asta nu mai are importanta in prezent

| Nemessys a răspuns (pentru darrio2007):

Majoritatea persoanelor care nu au experimentat chestii de genu, vor ca si partenerul lor sa fi facut la fel. Adica din moment ce ei sunt,, noi", vor si ca partenerul sa fie,, nou" nu SH.

| darrio2007 a răspuns (pentru Nemessys):

De acord cu tine. Deci ar trebui sa astepte partenerul neprihănit.
Vor astepta cam mult.

| Nemessys a răspuns (pentru darrio2007):

Exact. Insa dupa ce experimenteaza si ei, pretentia asta dispare. Dupa ce avanseaza si mai mult de atat nu mai vor nou pentru ca nu are experienta. laughing

| CodrutElian1990 a răspuns:

N-am mai auzit asa prostie! N-am ce sa mai comentez.

| Adry05 a răspuns:

Doamne câte prostii poți să zici acolo, mi-e milă de omu ăla ce îndură cu tine.

| Andreeush a răspuns:

Nu ar trebui să te intereseze trecutul lui cu alte fete. Gândește-te la prezent, la relația voastră.