| DorianCapone a întrebat:

Am vb cu o fata acum cateva seri, ceasul era 00:12, si la sfârșitul conversației i-am scris eu "Noapte buna????"iar ea a spus "Mersi,la fel????" mai merita sa vb cu ea? plus ca raspundea repede la mesaje,ma intreba unele chestii mai personale,despre majortul meu,unde l fac etc,si dupa i-am spus ca il fac in x loc,si am intrebat o daca vine,si ea a spus ca,daca o invit da vine, asta ca idee, dar ce conteaza mai mult pentru mine e raspunsul ei la mesajul de noapte buna,

8 răspunsuri:
| sammie a răspuns:

E destul de interesată. Nu trebuie să fiți neapărat într-o relație, puteți fi prieteni sau cei mai buni prieteni, merită să vorbești cu ea.

| DorianCapone explică (pentru sammie):

Man,eu nu caut prieteni sau cei mai buni, eu caut gagicilaughing)

| sammie a răspuns (pentru DorianCapone):

Atunci... Depinde dacă tu vezi un viitor cu ea.

| DorianCapone explică (pentru sammie):

Poti sa fii mai detaliat te rog cum adica daca vad un viitor cu ea?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cam copilăros totul, toată lumea pățește să se comporte asa când este obosit și pana la urma era mai dramatic dacă îți spune " pa".
Având în vedere ca s-a implicat în conversație pana acum, pare prea copilăros sa închei o chestie doar pentru ca tu vrei un roman de noapte bunahappy.
Depinde și de cât timp vorbiți, ce insemni tu pentru ea, un amic, mai mult de atât, etc.
Lasa lucrurile sa decurgă natural.

| sammie a răspuns (pentru DorianCapone):

Adică dacă ai sentimente pentru ea.

| MocanuAlina2006 a răspuns:

Eu cred că este interesată de tine, dar trebuie și tu să iei inițiativă să ii spui și tu câte ceva in sensul să o întrebi mai multe că fetele ele singure nnu vor face mereu primul pas trebuie și tu la faza care ai spus dacă o inviți da logic că vrea să vadă dacă ești și tu interesat de ea, fetele uneori mai au momentele ei știu din experiența că și eu am dar din cate ai spus mai sus da pare interesată de tine

| darrio2007 a răspuns:

Tu chiar ai 18 ani, la modul cum gandesti?
Nu vad care e treaba cu „Noapte buna" si raspunsul ei?