IN PRIMUL RAND INCEARCA SA VB CU EL. DACA SI EL TINE LA TINE O SA TE IERTE.FI SINCERA CU EL SI SP EXACT CE S-A INTAMPLAT.SUCCES!
Pai, daca el pune baza mai mult pe ce i-a spus fosta decat pe ce ii spui tu... Gandeste-te ca poate nu are asa multa incredere in tine. Ai rabdare, fii simpatica si draguta, nu o baga pe fosta in discutii (evita acest triunghi amoros) si concentreaza-te asupra relatiei. Daca si el vrea sa iasa ceva, o sa fie ok.
Doamne daca as putea as desfinta fostele iubite isterice.
Poate si el tine la tine, si de frica sa nu fie dezamagit, sau sa sufere s-a indepartat din pricina celor spuse de exa lui.
Vorbeste cu el, nu conteaza cum, suna-l, trm un mail, mesaj text, biletel si explica-i cu lux de amanunte varianta ta. Poate asi va da seama ca esti o fata buna si nu va mai da crezare foateleor iubite crizate.
bafta
Daca nu vrea sa mai vb cu tine, inseamna ca la suparat trebuie acel ceva care i la zis fosta lui amica, acum este suparat ca are orgoliul lui masculin, dar cu timpul isi va reveni si cred ca va trece peste asta.
Sa ii spui si tu ceva despre fosta lui iubita la randul tau...si asteapta efectul
Daca tine la tine nu va crede ca a zis fosta, evident ca vrea sa te lase si poate sa-l recupereze ea.Fi atenta si folseste-ti tandretea si simtul feminin pentru a nu-l pierde.Bafta.
Ceau. Fosta lui prietena inca incearca sa se impace cu el. Vorbeste cu el si rezolvati aceasta problema impreuna. Dialogul este cel mai important intr-o relatie. Problemele le discuti doar cu el, nu cu prietenii, vecinii sau parintii. El este cel mai important pentru tine si tu esti ce-a mai importanta pentru el. Demonstreazai ca tii la el, vorbeste-i prin fapte. Sper sa iti rezolvi problema
Eu cred ca nu tine cu adevarat la tine... ce pot sa zic din moment ce i-a in seama ceea ce zice FOSTA e o dovada clara... ce poti sa faci e sa'l tratezi cu indiferenta doare atat de tare, iti spun din propie experienta! E greu te inteleg... dar baieti nu mai sunt? Asta e parerea mea ca nu se merita sa mai incerci o data...pentru ca sincer nu cred ca tine la tine...
Lorely are dreptate. Daca el crede ce zice fosta lui atunci insemna ca nu e pentru tine si uital! Sau incerca sai demonstrezi ca nu e adevarat, incerca sa vb q el! Bafta!
Ce cred eu k trebuie sa vb cu el sa-l intrebi ce i`a spus fosta cu adevarat si sa-i dai explicatii... daca te crede inseamna k te iubeste si k ...totul va fi perfect daca nu te crede inseamna k ink mai are cv pentru fosta si parerea mea e sa nu te complici... discutati...:*:*succes
ale0409 întreabă: