In primul rand, parerea mea este ca nu este okay nici ce a facut el, insa nu a fost prea okay felul in care ai luat atitudine. In al doilea rand, zic sa rezolvati aceasta problema cu calm, si daca vezi ca el repeta aceeasi greseala si face mereu si mereu acelasi lucru, nu prea mai are rost sa incerci sa pastrezi flacara dintre voi doi care incet incet se duce dupa apa ploii
Am discutat cu el și am aflat că s-a atasat de alta din trecutul lui...
Cand se comporta frumos cu tine? Poate in vis, ca in realitate v-ati certat ca el flirta cu alta online.
Tu nici macar nu ai idee ce vrei si despre ce sanse vorbesti, cand ala nu a dat nici o ceapa degerata pe tine, odata ce vorbea si cu altele, in timp ce a iesit cu tine.
Da-i pace si cauta-ti altul, unul care sa fie cinstit si sa fie numai al tau, nu ca asta vorbea cu tine si cu alte 10 deodata, ca tu stii numai de un cont fake pe care l-ai prins, dar cu siguranta mai are vreo cateva fete cu care flirteaza in acelasi timp.
Nu mai astepta sa ai discutie serioasa cu el, ca nici un barbat nu va accepta de buna voie sa fie psu la zid si rusinat, deci nu va veni sa-ti dea tie raportul sau sa-ti spuna adevarul!
Da măcar tipul ți-a propus să fiți în împreună sau asta a fost impresia ta ca te-a sărutat? Ca dacă el nu știa ca e intr o relație e liber sa facă ce vrea cucul lui!
Se comporta că și cum suntem Intr-o relație și eu i-am spus la început că nu vreau sa ne grăbim, dar el era prea încrezător. M-a sărutat de vreo 10 ori și îsi punea și mâinile pe picioarele mele... Dar nu mai țin legătura cu el deloc și cred că regretă că se uita la story la mine de pe 2 conturi, îmi dă inimi și nici nu mă urmărește
Din cunoștințele mele de studentă la psihologie tipul nu te place ci vrea doar să profite de tine sau nu are o altă opțiune mai bună. Spun asta deoarece are un tip de atașament evitant.