Cred ca mi-as imbratisa toate persoanele dragi mie... Le voi spune cit de mult le iubesc chiar de nu le-am spus acest lucru prea des.As spune ''Doamne, ma rog de ma iarta''. Si hoppp si sfirsitul vine...
Mi-aș trăi viața în continuare! Nimeni nu are de unde să știe că e sfârșitul lumii doar Dumnezeu. În Biblie scrie că nici măcar Iisus nu știe când va veni acest moment și or ști cei de la știri ( sau cercetători ). Au mai zis odată chestia asta și nu s-a întâmplat.
Iar mai precis, în ziua aceea eu una, o să mă comport normal. la fel ca în toate celelalte zile.
Da siiigur.
Au spus de miliarde de ori că va veni sfârşitul lumii şi nu a venit.
Lucrul care l-aş face [ dacă chiar ar veni] ar fi să îmi iau rămas bun de la toţi pe care îi iubesc.
Daca as fi sigur ca vine si as avea putin timp as face ce a spus ema4ka.
Daca as avea mai mult timp...as face ce mi-am dorit mereu cum ar fi sa sar cu parasuta sau sa fac banji de pe o stanca xD.(daca si prietenii vor sa faca aceleasi lucruri e mai bine pentru ca e distractia mai mare). Si inainte de "marele moment" as face ce a zis ema4ka.
Deci daca ar fi ultimele zile le-as trai la maxim .
(scuze pentru multi de "as" dar sunt cam adormit si nu am chef sa gasesc alte cuvinte )