| bleakk a întrebat:

Are ceva daca ma gandesc destul de mult la lucruri de viitor cum ar fi : facultatea,vreo posibila relatie cu vreo fata si lucruri de genul, mentionez ca trec clasa a 11-a si oarecum nu prea ar trebui sa ma stresez insa nu vrea sa vina acele timpuri si eu sa nu stiu/sa nu am idee cum sa le abordez, de aceea incerc sa anticipez.O fii bine?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E, daca gandesti numai la bine o sa vezi cum totul merge asa cum ai gandit

| bleakk explică (pentru mgtow):

Si in caz ca apare ceva neprevazut? e si mai rau.

| Reigns a răspuns:

Si eu ma gandesc tot la chestii din astea, faza ii ca ii ok sa te gandesti la ele, sa iti imaginezi cam cum va fi atunci, dar daca tu iti faci o imagine in cap si nu se intampla ca in capul tau o sa fii dezamagit. Nu te gandi ca nu stii cum sa le abordezi ca asa din start o iei gresit, gandeste-te ca totul va fi bine. happy

| madisong a răspuns:

E bine sa te gandesti uneori.Si eu am trecut in a 11. a si ma gandesc la toate chestiile astea.Ma gandesc la bac, la viitoare relatii, la facultate... Daca o sa mearga ceva rau, nu stiu ce sa zic.Bineinteles ca s-ar putea intampla multe lucruri neprevazute, dar trebuie sa le infruntam intr-o zi.Fobiile nu te a juta, dar te pot dobori. Succes si tine minte ca, daca te gandesti la ceva rau, dar posibil, nu il impiedici! happy

| mgtow a răspuns (pentru bleakk):

Raul apare daca te gandesti si la partea rea, daca focalizezi gandul mai mult la rau decat la bine raul se va indeplini. Cand te gandesti numai la bine atragi mai repede ce iti doresti, daca intervine raul dureaza mai mult sa iti atingi scopul, invata sa gandesti numai pozitiv