Cum a zis cineva mai sus, toate la timpul lor. Probabil viitorul tau sot sta si el asa si se gandeste: cum de nu gaseste fata perfecta? Parca face totul dupa carte, insa nu-si gaseste norocul cu nimeni. Eu zic daca crezi in destin, ai rabdare ca te gaseste el. Nu fa ca mine, sa te intalnesti cu cineva doar ca sa fii intr-o relatie. Cel cu care te vei intalni mai mult ca sigur se va atasa de tine, daca zici ca esti asa super si-i vei frange inima.
Toata la timpul lor! Pentru moment, iti recomand sa ai un prieten, chiar daca nu ai sentimente fata de el, sa cobori putin standardele, astfel incat sa prinzi o mica experienta, pentru atunci cand vei gasi persoana potrivita.
Buna! Nu cred ca este ceva grav...Este numai in cazul in care iti doresti cu disperare.In fine cred ca o sa-ti dai seama atunci cand o sa intalnesti persoana potrivita, pana atunci, iti doresc numai succese
Nu, ce să aibă?
Știi cum se spune: „orice sac are un petic". O să-l găsești și tu pe-al tău.
Pfff..normal ca nu! . Chill nu ai nevoie de un iubit si esti tanara ai tot timpul din lume! Iesi si tu pe afara mergi prin parc la cinema la cofetarii si poate iti vei gasi acolo viitorul iubit! Doar relaxeaza-te si lasa-ti viata sa isi urmeze cursul. Fii mereu vesela optimista si da tot ce ai mai mult vei deveni mai mult ca sigur un magnet pentru barbati!
Aspectul fizic tine si de tine.
Ai rabdare, curand o sa vina si Fat-Frumos al tau calare pe cal.
Trebuie sa gasesti pe cineva care chiar te vrea cu adevarat pentru mai mult timp, nu doar pentru o noapte.
Ai rabdare si o sa vezi ca o sa gasesti pe cineva.
Dar trebuie sa actionezi si tu, sa vorbesti cu cineva si sa-i ceri numarul de telefon, trebuie sa ai incredere dar si putin tupeu si o sa vezi ca o sa gasesti pe unul care sa te placa cu adevarat.
Bafta!
Ai tot timpul din lume sa gasesti pe cineva potrivit pentru tine stai linistita...o sa apara cand te astepti mai putin si cine stie. poate te gaseste el pe tine nu tu pe el cum s-a intamplat la mine
As vrea sa iti dau un sfat dar cum am 20 ani si de fiecare data se intampla cate ceva ca o dau in bara si nu reusesc sa intru in relatie desi poti sa spui ca ma laud dar dupa ce am vazut ca ma plac chiar fete pe care le plac cred ca am ceva atractie. Problema e ca de fiecare data o tot dau in bara din cauza timiditatii sau cine stie ce apare nu reusesc nimic. Si in ultima vreme nu prea sunt in apele mele din cauza asta. Iti inteleg situatia Nici eu nu am avut vreo relatie pana acum. Nici macar nu am avut vreun sarut. Si ma simt aiurea
Si eu la fel. Dar faza e ca uneori am ce vreau. Si de asta ma enervez. Dar clar ca ma intereseaza sa arate bine, sa nu fie de la mine din localitate, si nu m-as baga la vrajeala. Eu vreau ceva serios nu accept orice daca nu simt eu ca imi place. Mi-au mai zis mie si mama si alti prieteni de anumite fete si am refuzat o gramada
Vezi că gândirea ta e limitată.ai grija.și dacă ai avea tu creierul meu n.ai rezista nici o zi crede.ma,si nu NU vreau nici un. Iubit că nu exista iubire in ziua de azi doar interes, nu am nevoie de nimeni singura am venit pe lumea asta și singura voi pleca din ea atunci când o fi! Omul toată viața lui e singur sa tii minte asta!