Buna.
Nu prea am inteles intrebarea. Poti preciza ce ti s`a intamplat?
te-as putea ajuta daca imi spui cu ce :}.
Depresiile vin si se duc, dar raman mai mult timp daca tu in continuare te gandesti la deceptiile tale si starile tale nasoale sau factorii care te aduc in starilea acestea. Viata e frumoasa si totodata mult prea scurta ca sa traim doar in depresii, deschide ochii si priveste in jurul tau...ai sa vezi ca sunt o multime de lucruri care sa te faca sa zambesti!
Pai nu am avut o depresie dar daca chiar te simti singura incearca sa vorbesti cu cineva de incredere(mama ta,cea mai buna prietena, o profesoara, cineva din familie etc) dar daca chiar nu ai pe nimeni ai putea vorbi cu un psiholog.NU este o rusine sa mergi la psiholog! el te poate ajuta foarte mult.Bafta:*
Inteleg cum te simti si eu ma simt urata si proasta si acum m-am mutat la o scoala noua,plina de fete fitoase,barfitoare care naiba stie cu ce m-au barfit.Iau note rele ca la scoala asta ii mai greu, prieteni am, dar colgea de banca ii o crizata prefacuta ...am luat un 5 la mate si nu mai pot, imi vine sa mor. Parintii mei sunt singurii care sunt mai de treaba, dar cand le voi spune de minunatele mele note sunt sigura ca va fi rau.Scuze nu pot sa-ti dau id-ul,sper sa ma intelegi,adica esti o necunoscuta pentru mine si probabil traiesti la sute de km departare asa ca scuze.
PS:Eu la depresii scriu,tot ce-mi trece prin cap indiferent de subiect,sau plang... ma gandesc la orice lucru trist,la vreun film sau carte,la cretinul ignorant de care imi place si incep lacrimile sa cada, dar nu e o rusine. As vrea sa gasesc pe cineva care sa tina la mine, nu parintii un prieten sau o prietena caruia sa-i pot spun tot ce am pe inima, care sa nu ma judece, sa rada de mine sau sa schimbe subiectu. Daca ai depresii gandeste-te la acel lucru si fa-ti un "plan" cum ai putea sa-l dobori.La mine mai merge din cand in cand. Sper ca te-am ajutat si scuze pentru eventualele greseli
Joker3134 întreabă: