Hey! Cel mai sigur ar fi sa te duci la un nutritionist! Acesta iti va da un regim alimentar foarte sanatos si eficient!
Si cum nu stiu ce sa-ti recomand, iti spun ce mananc eu pentru a slabi putin (nu am fost la nutritionist). Pentru inceput, eu nu mananc dimineata, desi e cea mai importanta masa. Eu nu iau micul-dejun de cand ma stiu! Deci pentru dimineata nu stiu ce sa-ti spun.... Apoi la pranz (care e pe la 13:00 sau/ intre 14:00), mananc ceva usor. Ori niste legume la gratar (ardei, rosii, ceapa, etc) cu niste piept de pui (niciodata sa nu-l excluzi din meniu deoarece nu ingrasa), sau niste peste (nu prajit), sau o omleta (uneori nu ma pot abtine)... Si fara desert! Iar seara, SEARA NU MANANC! Poti pe la cinci (17:00) sa iei o gustare, cum ar fi un castron cu cereale (Musli/ Fittnes), sau un mar, sau mai stiu eu ce. Dupa sase (18:00) NU mananci! Intr-o saptamana o sa scazi cateva kilograme. Dar in timpul zilei trebuie sa te hidratezi, band minim 2 litri de lichide (ceai-uri, lapte, apa) orice FARA suc si alcool
. In timpul zilei poti avea mai multe mese (cat mai dese, normal, dar mici). Poti manca legume si fructe din belsug (fara struguri, pepene si alte fructe care sunt cunoscute reprezentand o multime de calorii).
Sper ca ti-am fost de ajutor . Bafta
Merci :* Nuu era pentru mine, pentru o prietena!
Eeh. oricum. :*.