| notdalia22 a întrebat:

As avea nevoie de un sfat sau chiar si o parere.De aproximativ un an eu nu mai am nici o prietena, si imi lipseste mult chestia asta, sa am cu cine sa ies la o cafea, sa povestim, sa vorbesc cu ea chestii feminine, etc.Am trecut pintr-o perioada naspa, si abia ce am inceput sa ma pun pe picioare (depresie severa, am stat 2 luni fara sa ies afara din casa.) am tot stat si m-am gandit si am realizat ca e cam imposibil sa pot sa imi fac prietene dint-o data la varsta mea ( am 20 de ani ) sau sa intru intr-un "grup" de fete.Sunt o persoana foarte comunicativă,cu simtul umorului, nu mi-ar fi greu din punctul acesta, plus ca inainte eram o persoana foarte activa, ieseam cu prietenii extrem de des, aveam o groaza de prieteni, poate chiar prea multi, si sunt si genul de persoana care te ajuta si in situatii in care chiar nu as avea posibilitatea sa ajut, fac imposibilul, si plus de asta mereu am pus prietenii pe primul loc dupa mine, deci nu sunt genul de persoana cu care nu ai vrea sa ai nici-o legatura laughing) Sincer imi este dor si de prietenele mele vechi..am inceput sa ma gandesc mereu la ele, la cate amintiri frumoase am avut, chiar mi-as dori sa pot sa mai tin legatura cu ele, nu neaparat sa fim la fel de apropiate, dar sincer imi este si rusine sa le caut sau ceva de genul..si mereu am sperat ca poate poate intr-o zi o sa luam legatura din nou.
Aveti un sfat pentru mine? Daca mai exista vreo posibilitate sa pot sa imi fac prietene, sa ma impac cu fostele mele prietene. sau orice alt sfat?
Stiu ca pare o situatie amuzanta, dar e super naspa singuratatea, si sa nu ai cui sa ii spui ce ai pe suflet, sau sa ii povestesti cate ceva.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| biancag02 a răspuns:

Buna! nu stiu ce treaba are un barbat de 50 de ani sa comenteze intr-un forum despre probleme de adolescenti (am vazut ca isi da si parerea despre sanii fetelor de 12 ani) si sa ti spuna ca probabil are legatura cu comportamentul tau (fara sa te cunoasca). tu iti stii situatia cel mai bine si poti sa te gandesti sa vezi daca ai contribuit tu cu ceva, dar parerea mea e ca ar trebui sa incerci sa iei legatura cu prietenele tale vechi si sa le explici prin ce ai trecut. nu e nicio rusine si imi pare rau ca ai avut o perioada asa grea. mult succes si tine minte ca mereu poti incepe de la capat!

8 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Ai putea sa te apuci de un sport, fetele adora sportivii, mai ales footbalistii, sa iti schimbi cercul de prieteni, sa cunosti mai multi oameni noi din medii diferite, din locuri diferita.O schimbare!

| notdalia22 explică (pentru LisaJulie):

Cred ca ai inteles putin cam gresit contextul.Sunt fata in primul rand, si cand am spus prietene chiar la asta m-am referit, nu iubite. Oricum multumesc happy

| darrio2007 a răspuns:

Nu spui de ce s-a rupt legatura cu prietenele pe care le-ai avut.
Cred că din cauza unui anumit comportament al tău față de ele.

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Vezi ca dând nefolositor la un raspuns folositor, poate să-ti aduca probleme pe site.
Nu da nefolositor doar daca nu mă placi.

| LisaJulie a răspuns (pentru darrio2007):

Cine ti-a spus ca nu te plac? Și tu ai mai dat răspunsuri nefolositoare din când in când.Îmi poți spune mie și lui Kufu ce useri crezi ca suntem?

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Credeam ca nu ma placi.
Kufu stie prea multe doar pentru 4 luni de cand are acest cont.

| notdalia22 explică (pentru darrio2007):

Daca aveam un comportament urat fata de ele mentionam asta de la bun inceput, nu puneam intrebari aiurea si fara rost.Nu a fost vorba de asta, pur si simplu am avut o perioada grea si m-am distantat de ele, in niciun caz un comportament urat.

| notdalia22 explică (pentru biancag02):

Multumesc!