Pai cateva carti chiar misto si recente ar fi:
Seria "TUNELE" de Roderick Gordon & Brian Williams
Trilogia "Cartea timpului" de Guillaume Prevost
Si seria de carti "Alex Rider" de Anthony Horowitz
Sper sa iti placa si spor la citit!
Buna.
Uite cateva carti bune : Singur pe lume, Love story - Contele de Monte Cristo de Alexandre Dumas - Amurg, Jurnalele Vampirilor
Sau,, Suflete pereche " de Cecelia Ahern.
Mai incearca Harry Potter. Astea sunt cartile mele preferate si chiar interesante. Nu cred ca te-ai plikti sa le citesti.
Succes:*
Deci, genul pe care-l vrei tu (bănuiesc că ăla îl vrei 90%) nu este SF. Sf-ul e Asimov, Hells, Herbert, etc.
Tu vrei Fantassy. Gen Harry Potter, doar că ceva mai inventiv şi mai nou.
Recomand cu căldură urmăptoarele serii:
Cronicile Wardstone - Joseph Delaney - oficial, cea mai bună serie de fantassy citită de mine. Cărţi extraordinare, poveste extraordinară, personaje extraordinare.
Urzeala Tronurilor - George Martin. Mărturisesc că încă nu le-am citit, că n-am putut pune mâna pe ele. Doar aşa, mai pe sărite, şi chiar mi-au atras atenţia.
Jocurile Foamei - Susane Collins. Altă serie bună, care atrage atenţia prin inventivitate.
Cronicile Impărăţiei de Purpură - Herbie Brennan - N-am citit încă, dar urmează
Percy Jackson şi Olimpienii - Rick Riordan - Mărturisesc că la început mi s-a părut o mare tâmpenie, dar mi-am schimbat rapid opinia. Merită citite. Păcar că în Romania au apărut doar primele două volume. Le poţi citi însă în engleză.
Cărţile din Seria Anonymous - Îs thriller, dar merită oricum.
anonim_4396 întreabă: