| danielsima2001 a întrebat:

As vrea o iubita, aveti vreun sfat?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce sa faca aia cu tine sa te alapteze

| Violleta2022 a răspuns:

Intai fa-ti o prietena si daca merge cu ea si te vrea, s-ar putea sa-ti devina si iubita!

| deeeaqq a răspuns:

E bine să vrei

| immaBeast a răspuns:

Ai vrea...ai vrea sa fii bogat, ai vrea aia, ai vrea si din aialalta...dar nu esti dispus sa faci nicio schimbare in viata ta.
De ce ne spui noua ca vrei o iubita, vrei sa luam noi o fata si sa ti-o punem in brate?
Nu poti sa gandesti singur pentru tine?!
Vrei o iubita.
Bun, iesi afara din casa, cunoaste cat mai multe fete singure, socializeaza cu cat mai multe fete care iti plac, fete cu care ai cat mai multe in comun.

" paiii...se vezi ca mi-e rusine, ca nu prea am curaj, ca nu am vorbit pana acum cu nicio fata..."
Foarte bine, timiditatea este ceva normal, cu timpul o sa treci peste ea, la inceput este mai greu.
Sunt multe lucruri pe care le putem face in viata...dar este mai usor sa zici : nu pot, lasa, o fac altadata...si chestii din astea care nu te ajuta cu nimic.
Multi oameni spun : Sunt sarac, n-am prietena, sunt trist, am probleme etc.
Si nici macar nu se obosesc sa faca ceva in privinta asta, toti ne-am invatat sa zicem " e ok si asa, lasa, pot sa traiesc si asa "
Invata sa NU mai spui : Imi doresc aia, imi doresc si aia, si aialalta.dar nu le pot avea.
Invata SA-TI SPUI : O sa obtin aia, o sa obtin si aia, o sa obtin si aialtata!
Si asa sa faci, nu doar sa spui. vorbe in vant!
Pace!