| TheDarkQeen13 a întrebat:

As vrea sa am voce, cum pot sa stiu daca am voce? funda cel mai bun raspuns

6 răspunsuri:
| Evisceration a răspuns:

Te poti inregistra, daca iti place cum suna ar trebui sa intrebi si alti prieteni mai apropiati. Daca spun ca ai o voce buna, intrebi te duci la un profesor de canto si o sa te lamureasca ce si cum, sau o sa te ajute "incontinuare". Funda?

| DanielVălean a răspuns:

Canta-i ceva doamnei/domnului profesor/a de muzica si iti va spune daca ai sau nu inclinatii spre muzica.

| TheDarkQeen13 explică (pentru Evisceration):

Da, m-am inregistrat dar nu prea ii faina, dar vocea de la inregistrare ii totuna cu a mea?

| TheDarkQeen13 explică (pentru DanielVălean):

Sunt rusinoasa, poti sa raspunzi si tu : vocea care o am dupa ce ma inregistrez este totuna ca a mea sau iasa deferit?

| DanielVălean a răspuns (pentru TheDarkQeen13):

Nu stiu ce sa zic, telefonul sau orice ar fi o cam schimba dar nu stiu din ce motive.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Vocea din telefon,e vocea ta, doar ca se aude putin diferit ca e reprodusa de un aparat, na ce sa faci, dar in mare e adevarul.
Nu ai cum sa capeti voce. Vocea e un dar de la Dumnezeu si il poti primi daca te rogi mult, poate il vrei primi nu se stie niciodata.Sau mai este o cale.Sa iti descoperi vocea, presupunand ca ai talent, dar nu l-ai descoperit inca.Succes! Oricum, sa nu fii dezamgita daca nu va fi asta cariera ta.Toti avem un rol pe pamant, toti suntem bun la ceva.Succes! happy