1 luna. Si da, mi-a afectat sanatatea Aveam des caderi de calciu si chestii din astea. Nu face prostia asta !
Nu stiu...Adica nu vreau sa ma infometez atat de mult. Daca incepe sa ma doara capul o sa vad ce mananc, dar chiar vreau sa slabesc rapid deoarece imi urasc corpul.
Cand ai sa incepi sa mananci normal, ai sa te ingrasi de doua ori mai mult! Mananca multe salate, carne fiarta sau la gratar, supe, fructe. Si fa mult sport. Ai sa slabesti mult mai bine asa si nici nu vei mai pune la loc :*! E cel mai bine asa. Nu trebuie sa iti urasti corpul, indiferent de aspect. Daca ai vointa, o sa ti-l modelezi cum doresti tu! :*
Of...Fac toate astea, dar nu e destul.Nu sunt destul de slaba.Nu destul...
As avea o intrebare, cat ai slabit tu in acea luna de infometare?
Buna! iti zic sincer ca eu nu am incercat dar o prietena foarte apropiata a incercat..si nu a dat de loc rezultate dupa ceteva ore alesinat si sa simtit mereu ametita...si da vaafecta sanatate
In jur de 10 kg Fa tot ce ti-am spus, ambitioneaza-te si ai rabdare! Cu timpul ai sa ajungi la greutatea dorita! Tine minte: mult sport si mancare cat mai sanatoasa.ah, si bea foarte multe lichide